Συγκλονισμένο παραμένει το πανελλήνιο από την είδηση θανάτου του 19χρονου φοιτητή στα Σπάτα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες της εκπομπής «Φως στο Τούνελ» πρόκειται για υπόθεση σατανισμού, αφού στο σπίτι του βρέθηκαν πεντάλφες.

Τα ντοκουμέντα σοκάρουν κι ανοίγουν στην έρευνα την πόρτα ενός άλλου σκοτεινού κόσμου, ήταν τα ανατριχιαστικά σύμβολα και μηνύματα που βρέθηκαν στο ημερολόγιο του, τα μαύρα και λευκά  κεριά, οι ρούνοι και οι πεντάλφες. Σκηνικό σατανιστικής τελετής που είχε όπως όλα δείχνουν, προηγηθεί του θανάτου του, χωρίς ωστόσο να έχει γίνει γνωστό πως προήλθε ο θάνατός του.

Συγκεκριμένα, φίλη του 19χρονου, η οποία ήταν κοντά του και μιλούσαν καθημερινά οχτώ με εννέα φορές την ημέρα, αναφέρθηκε μιλώντας στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» όσα συνέβαιναν τελευταία.

«Μου έλεγε ότι πιεζόταν και ήθελε να τα έχει όλα τέλεια. Τον ένοιαζε να κάνει τη μαμά του ευχαριστημένη…» είπε.

«Ο Νίκος πίστευε στον σατανισμό. Γενικά πίστευε στα παραφυσικά. Του άρεσε αυτό το πράγμα, ενώ εγώ δεν το ακολουθούσα. Αν παρατηρήσετε στην κοινωνία μας πλέον υπάρχουν παιδιά, εγώ ξέρω πολλά, που κάνουν ακόμα και τον Σατανά τατουάζ. Ότι αρέσει στον καθένα» είπε στην εκπομπή δίνοντας κι άλλες σχετικές λεπτομέρειες.

Η υπόθεση αυτή φέρνει στην επικαιρότητα αντίστοιχες ιστορίες σατανιστών, οι οποίες συγκλόνισαν το Πανελλήνιο. Η πιο γνωστή απ’ όλες ήταν αυτή των «Σατανιστών της Παλλήνης» που είχε.

Οι «Σατανιστές της Παλλήνης»

Όλα άρχισαν τον Αύγουστο του 1992, όταν οι παιδικοί φίλοι Κατσούλας και Δημητροκάλης, 21 και 19 ετών, αντίστοιχα, από την Παλλήνη έκαναν τελετές μαύρης μαγείας.

Στις 27 Αυγούστου 1992, τρεις νεαροί λάτρες του Σατανά, ο Ασημάκης Κατσούλας, ο Μάνος Δημητροκάλλης και η Δήμητρα Μαργέτη, οδήγησαν τη 14χρονη Δώρα Συροπούλου σε ερημική τοποθεσία στο Σέσι Κορωπίου με σκοπό να την προσφέρουν ως «θυσία» στον Σατανά.

Σύμφωνα με όσα έγιναν αργότερα γνωστά, οι τρεις σατανιστές την έγδυσαν, της φόρεσαν χειροπέδες, την έβαλαν να γονατίσει κρατώντας ένα κερί και τη χτύπησαν με ένα ξύλο στο κεφάλι. Όταν διαπίστωσαν ότι η ανήλικη δεν είχε πεθάνει, τη στραγγάλισαν και μετά ασέλγησαν στο άψυχο κορμί της.

Στη συνέχεια περιέλουσαν το πτώμα της με βενζίνη και το έκαψαν είτε για να καλύψουν τα ίχνη τους, είτε για τελετουργικούς λόγους. Η φωτιά μάλιστα προκάλεσε πυρκαγιά στο δάσος του Υμηττού.

Η συμμορία όμως δεν εντοπίστηκε και έναν χρόνο αργότερα, τη Μεγάλη Τετάρτη του 1993 οι τρεις νέοι αποφάσισαν να ξαναχτυπήσουν. Θύμα τους αυτή τη φορά ήταν η 28χρονη Γαρυφαλλιά Γιούργα, μητέρα δύο παιδιών και καμαριέρα του ξενοδοχείου «Μεγάλη Βρετανία».

Η γυναίκα επέστρεφε στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά, όταν οι Κατσούλας και Δημητροκάλλης υποδυόμενοι τους αστυνομικούς, την έπεισαν να επιβιβαστεί στο αυτοκίνητο του Κατσούλα. Την οδήγησαν σε ερημικό σημείο στο Κορωπί, όπου της πέρασαν χειροπέδες στα χέρια, την έγδυσαν και τη βίασαν. Στη συνέχεια ο Κατσούλας της πολτοποίησε το κεφάλι με μία πέτρα, για να μην αναγνωρίζεται.

Η σύλληψη και η δίκη

Στη διάρκεια της δίκης τους οι λεπτομέρειες που ακούστηκαν, ήταν ανατριχιαστικές, ενώ πριν ακόμη αρχίσει η δίκη είχε απαγορευθεί η μαγνητοφώνηση ή βιντεοσκόπηση της διαδικασίας, καθώς και η τηλεοπτική ή ραδιοφωνική μετάδοσή της.

Οι κατηγορίες που τους βάρυναν, ήταν η κατά συναυτουργία τέλεση δύο ανθρωποκτονιών, η αντιποίηση δημόσιας εξουσίας, η παράνομη κατακράτηση, η αρπαγή ανηλίκου, η καθύβριση του θρησκεύματος και η σύσταση συμμορίας προς διάπραξη κακουργημάτων.

Ο Κατσούλας, που από τους ειδικούς της αστυνομίας χαρακτηρίστηκε άτομο με ηγετικές ικανότητες και αναπτυγμένη νοημοσύνη, ήταν αδελφικός φίλος με τον Δημητροκάλλη, ενώ η Μαργέτη υπήρξε σύντροφος και των δύο ανδρών. Στη δίκη αποκαλύφθηκε ότι οι τρεις τους, μαζί με άλλους νεαρούς, που όμως δεν ανήκαν στην εγκληματική συμμορία, συνήθιζαν να συμμετέχουν σε σεξουαλικά όργια προς τιμήν του Σατανά.

Τα ΜΜΕ της εποχής ασχολούνταν με την υπόθεση, καθώς ήταν κάτι πρωτόγνωρο για τη χώρα μας

Κατά τη διάρκεια της δίκης, Δημητροκάλλης και Μαργέτη «έδειξαν» ως εγκέφαλο τον Κατσούλα. Την 1η Ιουλίου 1995 το δικαστήριο καταδίκασε τον Ασημάκη Κατσούλα σε δύο φορές ισόβια κάθειρξη και πρόσκαιρη κάθειρξη 12 ετών και 10 μηνών.

Επίσης, τον Μάνο Δημητροκάλλη σε δύο φορές ισόβια και πρόσκαιρη κάθειρξη 9 ετών και 10 μηνών. Η Δήμητρα Μαργέτη καταδικάστηκε σε κάθειρξη 17 ετών και 4 μηνών για απλή συνέργεια σε κάθε μία από τις ανθρωποκτονίες και αρπαγή ανηλίκου. Παρόλ’ αυτά και οι τρεις έχουν πλέον αποφυλακιστεί.

Πρώτη, τον Νοέμβριο του 2001, αποφυλακίστηκε η Δήμητρα Μαργέτη η οποία παντρεύτηκε έναν εργολάβο και απέκτησε μαζί του δύο παιδιά. Ωστόσο χώρισαν και τον Ιούνιο του 2015 κατέθεσε ασφαλιστικά μέτρα κατά του εν διαστάσει συζύγου της για τη διατροφή των παιδιών τους. Εργάζεται περιστασιακά ως κομμώτρια και ζει ακόμα στην περιοχή των Μεσογείων Αττικής.

Ο Μάνος Δημητροκάλλης αποφυλακίστηκε τον Μάρτιο του 2013 και εργάζεται ως προγραμματιστής σε ιδιωτική εταιρεία στα Μεσόγεια.

Τελευταίος αποφυλακίστηκε ο «εγκέφαλος» της σατανιστικής συμμορίας, τον Δεκέμβριο του 2016, ύστερα από 23 χρόνια εγκλεισμού. Ο Ασημάκης Κατσούλας είναι αρραβωνιασμένος με μια γιατρό που γνώρισε κατά τη διάρκεια μιας άδειάς του. Κατά την κράτησή του ο Κατσούλας δεν έκανε κάποιο πειθαρχικό παράπτωμα, ωστόσο έχει δύο καταδικαστικές αποφάσεις για παρενόχληση ατόμων κατά τη διάρκεια των αδειών του.

Μια άστεγη, θύμα του «Εωσφόρου»

Πέρασαν πολλά χρόνια μέχρι την επόμενη φονική εμφάνιση κάποιου σατανιστή στην Ελλάδα. Ωστόσο, ανήμερα του Πάσχα του 2014, ο 22χρονος Αλέξανδρος Παπαγεωργίου δολοφόνησε μια 41χρονη άστεγη γυναίκα στην περιοχή της Γλυφάδας.

Ο νεαρός είχε επιλέξει τη συγκεκριμένη ημερομηνία για προφανείς λόγους αντίδρασης προς τη χριστιανική γιορτή. Ο Παπαγεωργίου βρέθηκε σε πλατεία της περιοχής το βράδυ της Ανάστασης, όπου υπήρχε μια εκκλησία, έκοψε το χέρι του με ένα γυαλί και σε ένα παγκάκι σχημάτισε έναν ανάποδο σταυρό και τον αριθμό «6-6-6». Σύμφωνα με τον ίδιο, ο Σατανάς ήταν εκείνος που του υπέδειξε το θύμα του.

Ο σατανιστής της Γλυφάδας

Ο Παπαγεωργίου εντόπισε την άστεγη Ειρήνη Τ. και με μια πέτρα της πολτοποίησε το κεφάλι. Το αποτρόπαιο θέαμα εντόπισαν το πρωί της Κυριακής του Πάσχα οι περίοικοι.

Όπως ανέφερε ο ίδιος στους αστυνομικούς, θα επαναλάμβανε ανθρωποθυσία ανήμερα του Θερινού Ηλιοστασίου στις 21/06, της ίδιας χρονιάς, για να «αποδείξει» την υποταγή του στο Σατανά. Ωστόσο ο νεαρός συνελήφθη μόλις μια εβδομάδα πριν πραγματοποιήσει το σχέδιό του.

«Αφού σκότωσα την άστεγη, οι φωνές δυνάμωναν και ζητούσαν κι άλλα. Ήθελαν να σκοτώσω μωρά και παρθένες!» δήλωσε στους αστυνομικούς.

«Εγώ έχω κάνει το πρώτο βήμα και έχω ανέβει το πρώτο σκαλί. Την πρώτη μου θυσία την έκανα» είχε γράψει σε ανάρτησή του στο facebook ο Παπαγεωργίου.

Η Κεφαλλονιά στον «χάρτη» του αίματος

Η προπαραμονή του 2018 στιγματίστηκε από την είδηση του εντοπισμού δύο νεκρών νέων ανθρώπων στην Κεφαλλονιά.

Ο 30χρονος Γερμανός και η 20χρονη Βουλγάρα βρέθηκαν νεκροί στο σπίτι που είχαν νοικιάσει στα Βλαχάτα Κεφαλονιάς μέσω AirBnB.

Η Λίλια βρέθηκε στο σαλόνι του διαμερίσματος με τραύματα και χαρακιές στα χέρια, ενώ δίπλα της βρέθηκε και μια φαλτσέτα.

Ο άνδρας βρέθηκε μέσα σε μια λίμνη αίματος στην μπανιέρα του σπιτιού, έχοντας καρφώσει ένα μαχαίρι στην καρδιά του, ενώ είχε κόψει επίσης τις φλέβες του.

Η οικογένεια της Βουλγάρας αναφέρει ότι η νεαρή κοπέλα είχε εξαφανιστεί από το σπίτι της από το καλοκαίρι του 2017 και έκτοτε έκανε αγώνα για να την εντοπίσει.

«Στη γυναίκα, πρόκειται για θάνατο, ο οποίος επήλθε λόγω αιμορραγίας από τραυματισμό των άνω άκρων, ενώ στον άνδρα από πολλαπλές κακώσεις σώματος. Τα θανατηφόρα όμως τραύματα, ήταν αυτά στον θώρακα» ανέφερε η κ. Τσιόλα.

Ανατριχίλα προκαλούν οι βάσιμες ενδείξεις ότι το ζευγάρι συμμετείχε σε παγανιστικές τελετές αφού δίπλα τους βρέθηκαν σύνεργα που παραπέμπουν σε αυτό.

Η 20χρονη κοπέλα που βρέθηκε νεκρή στην Κεφαλλονιά

«Έχω λάβει την απόφαση να ζήσω μόνη και μακριά από την οικογένειά μου. Θέλω να κάνω ένα νέο ξεκίνημα στη ζωή μου. Επιθυμία μου είναι να διατηρήσω κρυφή την τοποθεσία μου. Θέλω να κάνω ένα νέο ξεκίνημα. Είμαι καλά. Σταματήστε να με αναζητείτε» είχε πει η ίδια η Λίλιαστις γερμανικές αρχές που επικοινώνησαν μαζί της, με αποτέλεσμα να κλείσουν και τον φάκελο της αναζήτησής της.

Η τηλεφωνική επικοινωνία με την 23χρονη έγινε στις 8 Αυγούστου 2017 και σύμφωνα με βουλγαρικά ΜΜΕ τα ανωτέρω περιέγραφε η αναφορά της γερμανικής Αστυνομίας προς την οικογένειά της, η οποία από τον περασμένο Ιούνιο είχε κινήσει τις διαδικασίες αναζήτησής της σε όλη την Ευρώπη.

Σατανισμός και στο Αιγάλεω (;)

Δύο χρόνια μετά, το 2019 σοκ και πάλι στην Ελλάδα προκάλεσε η είδηση θανάτου της 22χρονης φοιτήτριας στο Αιγάλεω, με τους γονείς της να μιλούν για δολοφονία, παρά την ιατροδικαστική έρευνα που δεν εντόπισε ίχνη εγκληματικής ενέργειας.

Όλα ξεκίνησαν όταν οι γονείς της νεαρής κοπέλας, με καταγωγή από την Βαρβάσαινα του δήμου Πύργου, προσπάθησαν να επικοινωνήσουν μαζί της δια τηλεφώνου το βράδυ της Πέμπτης και δεν τα κατάφεραν.

Την επόμενη μέρα οι γονείς της, έστειλαν έναν οικογενειακό τους φίλο στο διαμέρισμα της στο Αιγάλεω προκειμένου να διαπιστώσει εάν η νεαρή κοπέλα βρίσκεται στο σπίτι της

Ωστόσο και πάλι δεν υπήρξε κάποιο σημάδι της 22χρονης και η αγωνία των γονιών μεγάλωσε και απελπισμένοι όπως ήταν ειδοποίησαν την αστυνομία για την εξαφάνιση του παιδιού τους, παίρνοντας ταυτόχρονα απόφαση πως το Σάββατο θα ανέβουν στην Αθήνα.

Όταν οι γονείς της κοπέλας, έφτασαν στο διαμέρισμά της ειδοποίησαν έναν κλειδαρά για να ανοίξουν την πόρτα του σπιτιού της.

Όταν την άνοιξαν ήρθαν αντιμέτωποι με το φρικτό θέαμα, να αντικρίσουν την κόρη τους νεκρή.

Η 22χρονη που βρέθηκε νεκρή

Μπορεί η αστυνομία να έκλεισε τον φάκελο με την ένδειξη «αυτοκτονία», καθώς στο σπίτι βρέθηκε και σημείωμα για τους λόγους της αυτοκτονίας. Όμως το σημείωμα αμφισβητήθηκε από τους γονείς της κοπέλας κάνοντας αναφορά για το περιεχόμενο του σημειώματος πως ήταν προϊόν υπαγόρευσης και όχι της βούλησης της 22χρονης.

Σύμφωνα με όσα ήρθαν στο φως της δημοσιότητας, οι γονείς της κοπέλας, ανακάλυψαν σε ιστοσελίδες σατανιστικού περιεχομένου φωτογραφίες της κόρης τους, που ήταν ντυμένη με περίεργα ενδύματα και φαινόταν ότι συμμετείχε σε τελετές.

Θορυβημένοι συγκέντρωσαν όλα τα στοιχεία και τα διαβίβασαν στον αρμόδιο εισαγγελέα, ενώ παράλληλα κατέθεσαν μήνυση.

Η οικογένεια της κοπέλας θεωρεί ότι πρόκειται για ανθρωποκτονία η οποία σχετίζεται με τον σατανισμό, μιας και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι διερευνάται εάν η 22χρονη είχε σχέσεις με σατανισμό και δολοφονήθηκε στη διάρκεια κάποια σατανιστικής τελετής.

Σύμφωνα με πηγές της αστυνομίας, η κοπέλα φέρεται να έβαλε σακούλα στο κεφάλι της και στη συνέχεια εισέπνευσε αέριο (πιθανότατα ήλιο) μέσω καλωδίου που είχε τοποθετήσει σε φιάλη, κάτι που πιθανότατα της προκάλεσε ασφυξία.