Δημοφιλείς προορισμοί και για την κρουαζιέρα αναδεικνύονται η Πάρος, η Μήλος και ειδικά στους Γάλλους η Τήνος, σύμφωνα με τα στοιχεία που έγιναν μέχρι τώρα γνωστά για το 2024.

Συγκεκριμένα, στην Πάρο η έναρξη αναμένεται για τον προσεχή Μάιο με πρώτη προσέγγιση του «Crystal Serenity» στις 10/5 και τελευταία του «Explora I» στις 26 Σεπτεμβρίου. Συνολικά προβλέπονται 16 προσεγγίσεις από τα πλοία των εταιριών «Azamara», «Crystal Cruises», «Explora», «Norwegian Cruises Lines», «Seabourn» και «Silver Sea».

Η Μήλος θα έχει διευρυμένη περίοδο με έναρξη στις 12 Απριλίου και τελευταία προσέγγιση στις 11 Οκτωβρίου με δρομολόγια των εταιριών «Celestial Cruises», «Seabourn» και «Silver Sea».

Τήνος/ Πηγή: unsplash

Το ιστιοφόρο Le Ponant στο Αιγαίο

Τα δύο νησιά έχει συμπεριλάβει στο πρόγραμμά της και η γαλλική Ponant, που δημοσίευσε το πλήρες πρόγραμμά της για του χρόνου με το πανέμορφο ιστιοφόρο Le Ponant να ξεχωρίζει αφού θα εγκατασταθεί στο Αιγαίο με βάση το Λαύριο για 2 μήνες με 8 προσεγγίσεις στην Τήνο από 3/6 έως 22/7, ενώ στα νερά του Αιγαίου θα επιστρέψει και το L’ Austral μετά από αρκετά χρόνια.

Οι αφίξεις όπως κάθε χρόνο θα αυξηθούν λόγω των πολλών ναυλώσεων, που έχει όλος ο στόλος της εταιρείας. Αναλυτικά, στην Πάρο προβλέπονται 4 προσεγγίσεις του «L’ Austral» από τις 9 Ιουλίου έως τις 30 του ίδιου μήνα και μια προσέγγιση του «Le Bougainville» στις 24/7. Στη Μήλο το «L’ Austral» θα έχει 4 επισκέψεις από 8/7 έως 27/7.