Συναγερμός σήμανε στις Αρχές της Θεσσαλονίκης, καθώς, χθες Κυριακή 12 Νοεμβρίου το βράδυ εξαφανίστηκε ο 34χρονος Ντέαν Μάρκοβιτς, σύμφωνα με το «Χαμόγελο του Παιδιού».

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνισή του σήμερα και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του ενήλικα κατόπιν αιτήματος της οικογένειας του, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή του σε κίνδυνο.

Ο Ντέαν Μάρκοβιτς έχει καταγωγή από τη Σερβία και δεν μιλάει ελληνικά, επισημαίνει στην ανακοίνωσή του το «Χαμόγελο του Παιδιού».

Τα χαρακτηριστικά του Ντέαν Μάρκοβιτς

Ο 34χρονος έχει ύψος 1,90 μέτρων έχει κανονικό βάρος, έχει γκρίζα – καστανά μαλλιά και μπλε μάτια. Τη μέρα της εξαφάνισής του φορούσε μαύρο παντελόνι, μαύρο αμάνικο μπουφάν, μπορντό φούτερ μπλούζα, μπλε αθλητικά παπούτσια και τζόκεϊ καπέλο παραλλαγής.

«Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση. Μπορείτε να την κατεβάσετε για Android κινητά εδώ http://bit.ly/missing-alert-android και για Apple κινητά εδώ http://bit.ly/missing-alert-apple», σημειώνεται στην ανακοίνωση του «Χαμόγελου του Παιδιού».

Η φωτογραφία που δημοσιοποίησε το «Χαμόγελο του Παιδιού»:

Ο Ντέαν Μάρκοβιτς