Το νέο Aehra SUV είναι ότι πιο εξελιγμένο μπορεί να έχει ένα σύγχρονο αυτοκίνητο με την πιο πρωτοποριακή οθόνη στο ταμπλό. Η συγκεκριμένη οθόνη μπορεί να μετακινείται, να αναδύεται, να προβάλλει όλες τις πληροφορίες στον οδηγό και φυσικά να γίνεται και μια μίνι οθόνη κινηματογραφικών προβολών! Με τη νέα οθόνη το πρωτοποριακό μοντέλο μπορεί με το άγγιγμα ενός κουμπιού να μετατραπεί σε  home theatre.

Σαφώς η άγνωστη στο ευρύ κοινό εταιρεία που λανσάρει το νέο της μοντέλο φρόντισε ώστε  η χρήση της οθόνης να συντελείται όταν το αυτοκίνητο είναι σταθμευμένο και να λειτουργεί ως ένα κέντρο ψυχαγωγίας και ενημέρωσης.

Η οθόνη HMI (Human Machine Interface) καλύπτει όλο το πλάτος του εσωτερικού του πίσω από το τιμόνι και θα λανσάρει νέα στοιχεία στην ψυχαγωγία ενώ η εταιρεία θέλει ο μελλοντικός κάτοχος του οχήματος να το επιλέγει και ως ένα κινητό γραφείο για τηλεργασία! Το τιμόνι του είναι εμπνευσμένο από τα κόκπιτ των αεροπλάνων ενώ και τα καθίσματα έχουν σχεδιαστεί με γνώμονα την αεροναυπηγική. Και οι τεσσερις πορτες του ανοίγουν προς τα επάνω ενώ το μήκος του αγγίζει τα 5 ,1 μέτρα, όντας μια λιμουζίνα υψηλών επιδόσεων.

Θα πατάει σε μια πρωτοποριακή πλατφόρμα. Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις της φίρμας  η αυτονομία του θα αγγίζει έως τα  800 χιλιόμετρα μετά από μια πλήρη φόρτιση ενώ η  τελική ταχύτητα  αγγίζει τα 265 χλμ/ώρα. Η απόδοση τους αναμένεται να κυμαίνεται μεταξύ 740 και 810 ίππων.

Ο στόχος της  Aehra είναι να δημιουργήσει ένα υψηλών προδιαγραφών SUV που θα φέρει την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και στο στόχαστρο της είναι να ταράξει τα νερά της καθιερωμένης Tesla, της Lucid και των γερμανικών BMW, Mercedes-Benz και Porsche. Η εταιρεία δεν θα μείνει μόνο στην SUV εκδοχή αλλά θα λανσάρει και τη σεντάν το 2025! Οι τιμές του Aehra SUV θα ξεπερνούν τις 150 -200 χιλιάδες ευρώ ανάλογα με την έκδοση που θα επιλέξει ο μελλοντικός αγοραστής του.