Με γοργούς ρυθμούς εξαπλώνονται οι κοριοί στα ξενοδοχεία της Αττικής, με την ανησυχία να μεγαλώνει σχετικά με την έκταση του φαινομένου. Στο φως ήρθε μία νέα καταγγελία, σύμφωνα με την οποία, μετά από 3 διανυκτερεύσεις διαπίστωσε πως το σώμα της κόρης της είχε γεμίσει με τσιμπήματα.

Μιλώντας στο MEGA, η μητέρα κατήγγειλε ότι η κόρη της χρειάστηκε να νοσηλευτεί σε νοσοκομείο και να ακολουθήσει συγκεκριμένη αγωγή. Όταν δε επικοινώνησε με το ξενοδοχείο, η διοίκηση δεν ανέλαβε καμία ευθύνη, ενώ το ξενοδοχείο από την πλευρά του, ισχυρίζεται πως δεν έγινε κάποια σχετική καταγγελία αλλά και ότι εκείνοι κάνουν απεντομώσεις αρκετά συχνά.

«Σήμερα χρειάστηκε το παιδί να νοσηλευτεί»

«Διαμέναμε στην Αθήνα σε ένα ξενοδοχείο, μετά από τρεις ημέρες που φύγαμε το παιδί έβγαλε κάποια σπυριά στα πόδια. Νομίζαμε ότι ήταν κουνούπια, στην πορεία διαπιστώσαμε ότι ήταν από κοριό. Έβγαλε εξανθήματα, πυρετό και κατάλαβε ότι δεν ήταν τελικά κουνούπι», δήλωσε η καταγγέλλουσα στο MEGA.

Σήμερα χρειάστηκε το παιδί να νοσηλευτεί, άμα δείτε τα χέρια της και τα πόδια της είναι τραγικά τα πράγματα. Είναι τώρα με σπυριά και παίρνουμε κάποιες αντιβιώσεις, χρειαστήκαν κάποια φάρμακα. Όταν επικοινώνησα μετά με το ξενοδοχείο, σήμερα δηλαδή το μεσημέρι, ούτε καν μου είπαν περαστικά, ούτε καν ασχολήθηκαν», συνέχισε.

Δείτε το βίντεο