Οι αγορές σου στο SHOPFLIX.GR έγιναν ακόμα πιο εύκολες, άνετες και διασκεδαστικές σε συνεργασία με την tbi bank. Αφού μπεις και βρεις όλα όσα χρειάζεσαι, μέσα από την ατελείωτη ποικιλία του, μπορείς να ολοκληρώσεις τις αγορές σου ακόμα και εάν δεν έχεις το απαραίτητο ποσό! Το εξοφλείς σε 4 ισόποσες πληρωμές επιλέγοντας το SHOPFLIX PAY 4 και κερδίζεις και 15€ δωροεπιταγή μετά την παραλαβή της παραγγελίας σου.

Και το ακόμα καλύτερο;  Ισχύει για αγορές από 20 έως 300€ στο συνολικό καλάθι! Σε συμφέρει!

Τι είναι το SHOPFLIX PAY 4;

Με το πρόγραμμα SHOPFLIX PAY 4 σε συνεργασία με την tbi bank κάνεις τις αγορές σου ακόμη πιο εύκολες, αφού μπορείς να αποκτήσεις ό,τι θες τώρα και να το εξοφλήσεις αργότερα.

Κάνε σήμερα τις αγορές σου από 20€ έως και 300€ στο συνολικό σου καλάθι, ακόμα και αν δεν διαθέτεις το απαραίτητο ποσό, και εξόφλησέ τες σε 4 ισόποσες πληρωμές ξεκινώντας με την πρώτη πληρωμή από σήμερα.

Πώς λειτουργεί;

Βάζεις στο καλάθι σου προϊόντα αξίας για παράδειγμα 160€ και τα πληρώνεις σε 4 ισόποσες πληρωμές, όπως παρακάτω:

– 1η πληρωμή σήμερα – 41€

– 2η πληρωμή σε 30 μέρες – 41€

– 3η πληρωμή σε 60 μέρες – 41€

– 4η πληρωμή σε 90 μέρες – 41€

Στα παραπάνω ποσά συμπεριλαμβάνεται κόστος υπηρεσίας 1€/πληρωμή.

Αφού παραλάβεις την δωροεπιταγή των 15€, κάνεις νέες αγορές στο SHOPFLIX.GR.

Πώς θα κερδίσω την δωροεπιταγή των 15€;

Το μόνο που έχεις να κάνεις για λάβεις την δωροεπιταγή είναι να ολοκληρώσεις την παραγγελία σου επιλέγοντας το SHOPFLIX PAY 4. Μόλις παραλάβεις τις αγορές σου, λαμβάνεις άμεσα τη δωροεπιταγή των 15€ στο email σου και… τόσο απλά… κερδίζεις!

Πώς μπορώ να αποπληρώσω την παραγγελία μου;

Μπορείς να κάνεις την πρώτη πληρωμή με οποιαδήποτε κάρτα έχεις στην διάθεσή σου (χρεωστική, πιστωτική, προπληρωμένη) και οι επόμενες τρεις πληρωμές μπορούν να πραγματοποιηθούν και πάλι με οποιαδήποτε κάρτα αλλά και με ηλεκτρονική μεταφορά.

Μπορώ να ξανακερδίσω την δωροεπιταγή;

Φυσικά! Όλοι μπορούν να κερδίσουν την δωροεπιταγή των 15€ ξανά και ξανά, αρκεί να ολοκληρώνεις την παραγγελία σου επιλέγοντας το πρόγραμμα SHOPFLIX PAY 4 σε συνεργασία με την tbi bank.

Με ποια προϊόντα δικαιούμαι την δωροεπιταγή;

Ό,τι και εάν επιλέξεις ανάμεσα στα πάνω από 4,5 εκατομμύρια προϊόντα που θα βρεις στο SHOPFLIX.GR, μπορείς να κερδίσεις την δωροεπιταγή των 15€. Aρκεί να αποπληρώσεις με το SHOPFLIX PAY 4.

Για πόσο διαρκεί η δωροεπιταγή;

Από την ημερομηνία που θα παραλάβεις τον κωδικό στο email σου, έχει διάρκεια ισχύος έξι (6) μήνες για να αγοράσεις ό,τι μα ό,τι θέλεις από το SHOPFLIX.GR.

Ακόμα να το δοκιμάσεις;