Βόλες στον Κυριάκο Μητσοτάκη για τη συνέντευξη που παραχώρησε στον τηλεοπτικό σταθμό «Alpha» εξαπολύει με ανακοίνωσή του το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδος.

Όπως σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση, «μάταια προσπαθεί ο κύριος Μητσοτάκης να βγει από το «κάδρο» των ευθυνών για τα εγκληματικά αποτελέσματα μιας πολιτικής που σε κάθε λαϊκό πρόβλημα, από την έλλειψη αντιπλημμυρικής προστασίας μέχρι την ακρίβεια, θυσιάζει τις ανάγκες του λαού στο βωμό των προτεραιοτήτων και κερδών του κεφαλαίου. Απόδειξη ως προς αυτό αποτελεί και το προσχέδιο του προϋπολογισμού για το 2024, προβλέποντας ανάπτυξη και πλεονάσματα, τα οποία όμως πληρώνει ο λαός με πληθωρισμό, περικοπές, εργασιακή ζούγκλα και εργατικά «ατυχήματα», όπως αυτό που συνέβη σήμερα στον Πειραιά, στο πλαίσιο της ίδιας πολιτικής που έχει μετατρέψει δήμους και περιφέρειες σε ντίλερ επιχειρηματικών συμφερόντων».

«Η μόνη ψήφος που στέλνει μήνυμα και αποτελεί τον πραγματικό αντίπαλο  είναι η ψήφος στη Λαϊκή Συσπείρωση»

Καταληκτικά, το ΚΚΕ τονίζει ότι η μόνη ψήφος που αποτελεί αντίπαλο της «αντιλαϊκής» πολιτικής είναι η ψήφος στη «Λαϊκή Συσπείρωση» στις επερχόμενες εκλογές. «Για όλα αυτά ψηφίζουμε στη μάχη των τοπικών εκλογών καταδικάζοντας τους εκφραστές -με χρίσμα ή χωρίς- αυτής της πολιτικής σε δήμους και περιφέρειες. Άλλωστε, ήταν ο ίδιος ο πρωθυπουργός που πριν λίγες ημέρες εξηγούσε πως θέλει δημοτικές και περιφερειακές αρχές που να “τρέχουν” την αντιλαϊκή πολιτική. Η μόνη ψήφος που στέλνει μήνυμα και αποτελεί τον πραγματικό αντίπαλο αυτού του δρόμου είναι η ψήφος στη “Λαϊκή Συσπείρωση”», κατέληξε.