«“Θα γρατζουνιστούμε, θα ματώσουμε, θα λασπωθούμε αλλά θα είμαστε παρόντες», είπε ο κ. Μητσοτάκης κατά τη σημερινή παρουσία του στον Βύρωνα για την προώθηση της υποψηφιότητας του Νίκου Χαρδαλιά στην Περιφέρεια Αττικής.

Σχολιάζοντας την παραπάνω δήλωση του πρωθυπουργού, το Γραφείο Τύπου του ΚΚΕ αναφέρει ότι «Στην πραγματικότητα, αυτός που “λασπώνεται”, “ματώνει” και χάνει ακόμα και τη ζωή του είναι ο ίδιος ο λαός, πότε στις πλημμύρες, πότε στις πυρκαγιές και πότε στα διάφορα “δυστυχήματα”.»

Κομμουνιστικό κόμμα Ελλάδος

«Αυτά είναι τα αποτελέσματα της εγκληματικής πολιτικής των κυβερνήσεων, αλλά και των “εκλεκτών” τους»

Προσθέτει δε ότι «Αυτά είναι τα αποτελέσματα της εγκληματικής πολιτικής των κυβερνήσεων, αλλά και των “εκλεκτών” τους σε Δήμους και Περιφέρειες, που βάζει την ανθρώπινη ζωή στην ίδια ζυγαριά με το κόστος και τα κέρδη. Ο κ. Χαρδαλιάς, μάλιστα, έχει υπηρετήσει αυτή την πολιτική από όλα τα πόστα.

Αυτή η πολιτική πρέπει να δεχθεί ένα ηχηρό “χαστούκι” στις εκλογές της Κυριακής και αυτό μπορεί να γίνει μόνο με τη σημαντική ενίσχυση των ψηφοδελτίων της “Λαϊκής Συσπείρωσης” στην Αττική, αλλά και σε όλη τη χώρα».