H Skoda αποκάλυψε σε μια ελληνική συνέντευξη τύπου το μέλλον της που θα είναι ηλεκτρικό με νέα μοντέλα, που θα εμπλουτίσουν τη γκάμα της και θα μεταλλάξουν το ύφος που έως και σήμερα είχαμε στο νου μας για την τσέχικη φίρμα.

Eπίσης η Skoda αποκαλύπτει στο Golden Hall, στο Μαρούσι, το πρωτότυπο Vision 7S, που δεν απέχει πολύ από την έκδοση παραγωγής , είναι επταθέσιο και θα κυκλοφορήσει το 2026! Είναι εντυπωσιακό, μινιμαλιστικό στο εσωτερικό του και αμιγώς ηλεκτρικό με μεγάλες αυτονομίες!

Η γκάμα της φίρμας διαθέτει ήδη το ηλεκτρικό Enyaq πουφανερώνει τη νέα ταυτότητα της φίρμας η Skoda. Η τσέχικη φίρμα θα παρουσιάσει σύντομα και το νέο Elroq, ένα νέο ηλεκτρικό μοντέλο που θα το δούμε να κυκλοφορεί το 2024. Παράλληλα θα δούμε τις  λίφτινγκ εκδόσεις για το νέο  Kodiaq αλλά και η τέταρτη γενιά του Superb που θα εξηλεκτριστεί.

Το νέο  Vision 7S που ανοίγει το φάκελο της Skoda για το μέλλον, φανερώνει τις σχεδιαστικές τάσεις της Skoda αλλά και τις σύγχρονες τεχνολογίες που θα υιοθετήσει.

Το VISION 7S, το ηλεκτρικό concept car της ŠKODA, που αποκαλύπτει για πρώτη φορά είναι ένα άκρως φουτουριστικό μοντέλο, που τις πόρτες του να ανοίγουν σε αντίθετη φορά με τις εμπρός για χάρη της πρακτικότητας και ένα …αιλουροειδές εσωτερικό που αλλάζει μορφή στη διάταξη των καθισμάτων ανάλογα με τις ανέσεις που επιθυμεί να έχει ο μελλοντικός κάτοχος του! Η ευρύχωρη 7θέσια καμπίνα επιβατών αλλά και η μεγάλη του μπαταρία υπόσχονται αυτονομίες άνω των 600χλμ! Το πρωτότυπο που εκτίθεται στο Golden Hall θα μπει χωρίς πολλές διαφοροποιήσεις στην γραμμή παραγωγής της μάρκας εντός του 2026.