Η αμερικάνικη UM Motorcycles, την αποκλειστική διάθεση της οποίας στην Ελλάδα έχει η ΤΕΟΡΕΝ ΜΟΤΟΡΣ Α.Ε., παρουσιάζει το νέο UM FLASH 125 LZ , που ανήκει στην δημοφιλή κατηγορία των underbones (παπιά), οδηγείται και με δίπλωμα αυτοκινήτου και δίνει νέα πνοή στις αστικές μετακινήσεις, με τη σχεδίαση και τη χρηστικότητά του.

Το νέο FLASH της UM® είναι η σύγχρονη απάντηση στη μετακίνηση στην πόλη, συνδυάζοντας αρμονικά τα πλεονεκτήματα δύο κατηγοριών, του παπιού και του σκούτερ. Ελαφρύ και ευέλικτο για την πόλη, αλλά και στιβαρό για κάθε τύπου διαδρομή, το Flash 125 LΖ ξεχωρίζει με τις δυναμικές του γραμμές, το επιθετικό του πίσω τμήμα με τις χρωμιωμένες λεπτομέρειες, τη νέα μοντέρνα ψηφιακή οθόνη ενδείξεων και τον πρακτικό αποθηκευτικό χώρο κάτω από την σέλα, ενώ ακόμα και στο εσωτερικό της ποδιάς υπάρχουν δύο χρηστικοί, ανοιχτοί αποθηκευτικοί χώροι. Είναι η πρακτική και οικονομική επιλογή για κάθε μετακίνηση.

Το νέο παπί της UM εφοδιάζεται με μεγάλους τροχούς 17’’, που το κάνουν άνετο και εύχρηστο στην καθημερινή οδήγηση. Παράλληλα, τα περιφερειακά φώτα LED, τόσο ο προβολέας, όσο και το πίσω φανάρι και τα φλας, εκτός του ότι αναβαθμίζουν την εικόνα του υπερσύγχρονου συνόλου, συμβάλλουν καθοριστικά στην ασφάλεια των μετακινήσεων κάτω από όλες τις συνθήκες φωτισμού. Το FLASH διατίθεται σε δύο χρώματα, λευκό και μαύρο, ενώ οι περιφερειακές λεπτομέρειες στο χρώμα του χαλκού αναδεικνύουν την προσοχή στη λεπτομέρεια της κατασκευής, απογειώνοντας την αισθητική του συνόλου.

Το νέο παπί UM FLASH εξοπλίζεται με  σχάρα τοποθέτησης αντικειμένων στην «ποδιά» του, ενώ υπάρχει και σχάρα πίσω. Παράλληλα, η μεγάλη και άνετη σέλα, προσφέρει υποστήριξη μέσης για τον αναβάτη, ενώ από κάτω κρύβει χώρο αποθήκευσης ικανό για τα καθημερινά μικροαντικείμενα. Επίσης οι χούφτες στο τιμόνι εξασφαλίζουν άνεση και προστασία στις μετακινήσεις. Ακόμα ένα εντυπωσιακό στοιχείο εξοπλισμού είναι ο μεγάλος ψηφιακός πίνακας οργάνων, που περιλαμβάνει στροφόμετρο και ένδειξη φόρτισης μπαταρίας, ο οποίος είναι ιδιαίτερα ευκρινής και λειτουργικός με εργονομική διάταξη πληροφοριών που καθιστούν ενστικτώδη την ανάγνωσή τους από τον αναβάτη! Επίσης, υπάρχει και θύρα USB, ένα πολύ χρήσιμο στοιχείο στην καθημερινή, πολύωρη χρήση στην πόλη, ενώ ένας κεντρικός, μαγνητικός πολυδιακόπτης, δυσκολεύει τη παραβίαση του δίκυκλου.

Το νέο UM FLASH εφοδιάζεται με έναν σύγχρονο, 4χρονο κινητήρα, με ηλεκτρονικό ψεκασμό, 125 cc και απόδοση 8,6 ίππων (PS) και 8,8 Nm ροπής, που συνδυάζεται με μηχανικό κιβώτιο 4 σχέσεων. Με ρεζερβουάρ 4 λίτρων και μόλις 1,7 λτ./100 χλμ. μέσης κατανάλωσης, το νέο παπί της αμερικάνικης UM έχει αυτονομία που αγγίζει τα 240 χιλιόμετρα με ένα γέμισμα, κάνοντας οικονομία στις καθημερινές μετακινήσεις. Παράλληλα, το μοντέλο συμμορφώνεται πλήρως με τις προδιαγραφές ρύπων Euro 5.

Η προσιτή τιμή των 2.000€, που πλαισιώνεται από εργοστασιακή εγγύηση 2 ετών, αναδεικνύει ακόμα πιο πολύ τον ολοκληρωμένο και value for money χαρακτήρα του νέου UM FLASH που έχει όλα τα πλεονεκτήματα του παπιού, αλλά τα συνδυάζει με την ευχρηστία και την υψηλή αισθητική ενός σύγχρονου δίκυκλου για τον αναβάτη που ξέρει τι θέλει και δε χρειάζεται να ξοδέψει πολλά για να το αποκτήσει.