Την Ελλάδα επέλεξε για τις διακοπές για ακόμη μια φορά φέτος ο πρώην πρωθυπουργός της Βρετανίας, Μπόρις Τζόνσον. Ο ίδιος και η οικογένειά του, που πρόσφατα απέκτησε ένα νέο μέλος, τον Φρανκ Άλφρεντ Οδυσσέα, επέλεξε την Εύβοια, για να περάσει στιγμές χαλάρωσης.

Η σύζυγός του, Κάρι, σε αναρτήσεις της αποθεώνει την χώρα μας, και μοιράζεται φωτογραφίες από τις διακοπές της οικογένειάς της.

Αποθεώνει την Ελλάδα

«Οι πιο υπέροχες διακοπές με οικογένεια και τους φίλους. Ελλάδα είσαι η καλύτερη», αναφέρει η  Κάρι Τζόνσον.

Σύμφωνα με το evima.gr, ο Βρετανός πρώην πρωθυπουργός έμεινες 10 μέρες στην Εύβοια, σε υπερπολυτελή βίλα στο Νημποριό του δήμου Καρύστου, ενώ έκανε και περιηγήσεις στην ευρύτερη περιοχή της Νοτίου Ευβοίας, με τους κατοίκους να τον υποδέχονται θερμά.

Ο πρώην πρωθυπουργός της Βρετανίας έμεινε έκπληκτος με τα πεντακάθαρα νερά στις παραλίες και το καλό φαγητό. Μάλιστα ο Μπόρις Τζόνσον, χαρακτήρισε την παραλία Νημποριό, ως μια από τις ωραιότερες παραλίες στην Ελλάδα.

Ο Μπόρις Τζόνσον αγαπάει την Ελλάδα και εκτός από την Εύβοια στην οποία είχε βρεθεί και πέρυσι τον Σεπτέμβριο, τον Φεβρουάριο είχε επισκεφθεί τα Καλάβρυτα.