Σοκαρισμένη παρακολουθεί η κοινωνία της Ευρυτανίας τις εξελίξεις γύρω από τη δολοφονία ενός 51 χρονου από τα χέρια του αδελφού του. Ο αδελφοκτόνος αναμένεται σήμερα (18/8) να περάσει το κατώφλι του ανακριτή προκειμένου να απολογηθεί.

Ο δράστης αμέσως μετά τη δολοφονία είχε οδηγηθεί στον Εισαγγελέα την προηγούμενη Τρίτη, όπου και είχε λάβει τριήμερη προθεσμία. Σύμφωνα με πληροφορίες τα δύο αδέλφια άρχισαν να λογομαχούν και λίγο αργότερα, ο δράστης του εγκλήματος αρχικά πυροβόλησε το άλογο του θύματος, και στη συνέχεια τον ίδιο στο στήθος.

Το χρονικό

Όλα άρχισαν τη Δευτέρα το μεσημέρι στο καφενείο του χωριού, δίχως τίποτα να προμηνύει το φονικό. Κάποια στιγμή, έφυγαν για να πάνε για φαγητό στο σπίτι της μητέρας τους.

Εκεί, καυγάδισαν για ακόμα μια φορά, καθώς τα τελευταία χρόνια, σύμφωνα με συγχωριανούς τους οι διαμάχες ήταν καθημερινό φαινόμενο. Αυτή τη φορά η κατάληξη του καυγά ήταν μοιραία και μάλιστα μπροστά στα μάτια της ανήλικης ανιψιάς τους.

Ενώ ο 51χρονος βρισκόταν στην αυλή του σπιτιού, ο αδερφός του έβγαλε την κυνηγετική του καραμπίνα και μέσα από το παράθυρο έριξε τρεις φορές εναντίον του, με τη μια από τις βολές να τον βρίσκει στο στήθος, με αποτέλεσμα τον ακαριαίο θάνατό του.

Στη συνέχεια, πήρε την Αστυνομία τηλέφωνο για να τους ειδοποιήσει και τους είπε «Σκότωσα τον αδελφό μου. Ελάτε να με συλλάβετε». Την επόμενη μέρα πέρασε το κατώφλι του εισαγγελέα, πήρε τριήμερη προθεσμία μια σήμερα αναμένεται να απολογηθεί ενώπιον του ανακριτή.

Δείτε το βίντεο