Το είδαμε και αυτό! Ένα απίστευτο σκηνικό σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής (6/8) στην περιοχή της Δυτικής Φθιώτιδας και συγκεκριμένα στο χωριό Πλατύστομο.

Κατά την διάρκεια εκδήλωσης Πολιτιστικού Σύλλογου της περιοχής, εμφανίστηκε ένας άνδρας της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας προκειμένου να σβήσει… την ψησταριά για τα σουβλάκια που μοιράζονταν.

Οι παρευρισκόμενοι έμειναν άναυδοι. Λίγο αργότερα ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου «Πηλέας», Κώστας Ευθυμίου, κατήγγειλε δια μικροφώνου ότι η επέμβαση της Πυροσβεστικής έγινε μετά από κλήση του προέδρου της Τοπικής Κοινότητας υπό τον φόβο εκδήλωσης πυρκαγιάς.

Ο περιφερειακός σύμβουλος Στερεάς Ελλάδας, Κώστας Καραγιάννης, μίλησε στην «Κοινωνία Ώρα MEGA» για το περιστατικό.

«Γίναμε γνωστοί με άσχημο τρόπο»

«Το Σάββατο βρέθηκα σε εκδήλωση του πολιτιστικού συλλόγου στο Πλατύστομο και με μεγάλη μου έκπληξη είδα αυτό το περιστατικό να διαδραματίζεται. Ενώ η εκδήλωση εξελισσόταν κανονικά, ήρθε ένα Πυροσβεστικό με φάρο και ένας πυροσβέστης ξεκίνησε να σβήνει την μικρή ψησταριά, στην οποία έψηναν σουβλάκια, ενημερώνοντας ότι υπήρξε καταγγελία από τον πρόεδρο της κοινότητας. Η εκδήλωση ήταν ανοιχτή », είπε αρχικά.

«Όταν γίνονται οι εκδηλώσεις χρειάζονται άδειες από τον Δήμο, ωστόσο αυτό το γεγονός μας έκανε γνωστούς στη χώρα με άσχημο τρόπο. Στον δήμο μας είμαστε φιλόξενοι και μας αρέσει το γλέντι», συμπλήρωσε ο κ. Καραγιάννης.

«Δεν μπορώ να καταλάβω το σκεπτικό της ενέργειας και γιατί το έκανε αυτό ο πρόεδρος. Εκείνη τη μέρα και υπήρχαν σύννεφα στον ουρανό και σε πολλές περιοχές του δήμου μας είχε βρέξει. Η εκδήλωση γινόταν σε περιφραγμένη και χωρίς χόρτα χώρο. Να μην βάλουμε στο στόχαστρο την Πυροσβεστική», κατέληξε μιλώντας στο MEGA.