Οι διακοπές έχουν ξεκινήσει και όσο πιο καλά οργανωμένοι είμαστε, τόσο πιο κερδισμένοι θα βγούμε με το πρόγραμμα επιβράβευσης go4more με τις κάρτες της Εθνικής Τράπεζας. Από τη διαμονή, την ενοικίαση αυτοκινήτου, τα απαραίτητα καύσιμα αλλά και πολλά ακόμα που θα χρειαστούμε, υπάρχουν οι επιλεγμένες επιχειρήσεις που θα ικανοποιήσουν πολλές από τις ανάγκες μας.

Για αυτό έως και τον Αύγουστο, μπορούμε να δούμε τι μας προσφέρουν, ώστε να κάνουμε τις καλοκαιρινές στιγμές ξεκούρασης όσο το δυνατόν πιο ευχάριστες. Αυτό άλλωστε δεν θέλουμε όλοι;

Ας ξεκινήσουμε με τη διαμονή: μπορούμε να επιλέξουμε ένα κατάλυμα που ταιριάζει περισσότερο στις ανάγκες μας, είτε πάμε με φίλους, είτε με το αμόρε, είτε με την οικογένεια,  μέχρι και τις 27 Ιουλίου, στο Ekdromi.gr και με κέρδος 20% με χρήση πιστωτικής και 10% με χρήση χρεωστικής ή προπληρωμένης κάρτας σε go4more πόντους.

Αφού λοιπόν λύσουμε το βασικό θέμα του ύπνου ας δούμε τι θα κάνουμε με τις μετακινήσεις. Δεν μας εξυπηρετεί το αμάξι μας; Κανένα πρόβλημα. Υπάρχει πάντα η AVIS με τις πολλές επιλογές σε μικρά και μεγαλύτερα αυτοκίνητα για ενοικίαση, έως και τέλη του μήνα, κερδίζοντας 15% σε go4more πόντους με τις κάρτες της Εθνικής Τράπεζας. Και επειδή μετακίνηση σημαίνει καύσιμα, επιλέγουμε α πρατήρια Shell. Όλες οι αποδράσεις του Ιουλίου από Παρασκευή έως και Κυριακή μας βρίσκουν κερδισμένους στη  Shell από 5% με χρήση πιστωτικής και 3% με χρήση χρεωστικής ή προπληρωμένης κάρτας σε go4more πόντους.

Οπότε διαμονή check, μετακίνηση check. Τι μένει; Μα φυσικά τα ψώνια! Παραλία χωρίς παιχνίδια δεν γίνεται, για αυτό «χρωματίζουμε» τις ώρες στη θάλασσα με τα κάθε λογής παιχνίδια που θα κάνουν τη μέρα ακόμα πιο διασκεδαστική. Πάμε σήμερα κιόλας στα παιχνιδάδικα Μουστάκας, γιατί μέχρι και τις  22 Ιουλίου μπορούμε να έχουμε κέρδος σε go4more πόντους 10% με χρήση πιστωτικής και 5% με χρήση χρεωστικής ή προπληρωμένης κάρτας.

Όσο για τον καυτό καλοκαιρινό ήλιο, θα πρέπει να εφοδιαστούμε με τα κατάλληλα γυαλιά που αφενός θα προστατέψουν τα ματάκια μας και αφετέρου θα προσθέσουν στο στυλ μας ως το must have αξεσουάρ του καλοκαιριού. Για αυτό θα επισκεφτούμε ένα από τα καταστήματα οπτικών Mark Aalen, κερδίζοντας το 15% της αξίας των αγορών μας σε go4more πόντους έως 31 Ιουλίου. Και η περιποίηση δεν σταματά αν δεν βάλουμε και λίγη φρεσκάδα από τη φύση, που για αυτό θα απευθυνθούμε στους ειδικούς των καταστημάτων Fresh Line. Φυσικά και αυθεντικά προϊόντα περιποίησης και ομορφιάς με κέρδος 15% της αξίας των αγορών σας σε go4more πόντους έως 15 Ιουλίου.

Κλείνοντας, δεν ξεχνάμε και το απαραίτητο βιβλίο που θα πάρουμε μαζί μας, τώρα που έχουμε ελεύθερο χρόνο και ηρεμία για να το χαρούμε στην παραλία. Διαλέγουμε αγαπημένα βιβλία στο eshop του Μορφωτικού  Iδρύματος Εθνικής Τραπέζης – ΜΙΕΤ, έως και 15 Ιουλίου με κέρδος 20% της αξίας των αγορών σας σε go4more πόντους.

Διαμονή, μετακίνηση, απαραίτητα ψώνια όλα τσεκ και είμαστε έτοιμοι για αυτό το καλοκαίρι που είναι ήδη καυτό. Καλές μας διακοπές!

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις προσφορές επισκεφθείτε το nbg.gr