Μεγάλη ανησυχία έχει προκαλέσει η κατάσταση υγείας της Μαντόνα, μετά την είδηση που κυκλοφόρησε ότι νοσηλεύτηκε στην εντατική.

Η 64χρονη σταρ της ποπ αυτή τη στιγμή αναρρώνει από μια «σοβαρή βακτηριακή λοίμωξη», λόγω της οποίας εισήχθη σε μονάδα εντατικής θεραπείας (ΜΕΘ) στις 24 Ιουνίου.

Ως εκ τούτου, υποχρεώθηκε να αναβάλει την παγκόσμια περιοδεία της που θα ξεκινούσε στις 15 Ιουλίου από το Βανκούβερ του Καναδά, ανακοίνωσε χθες Τετάρτη (28/6) ο μάνατζέρ της.

«Η υγεία της βελτιώνεται, αλλά παραμένει υπό ιατρική φροντίδα» έγραψε ο μάνατζερ Γκάι Οσίρι στον λογαριασμό της Μαντόνα στο Instagram, χωρίς να διευκρινίσει εάν η αμερικανίδα ντίβα της ποπ έχει πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο.

«Το Σάββατο 24 Ιουνίου, η Μαντόνα προσβλήθηκε από μια σοβαρή βακτηριακή λοίμωξη, που την οδήγησε σε μονάδα εντατικής θεραπείας για αρκετές ημέρες» ανέφερε ο Οσίρι.

«Επί του παρόντος, είμαστε υποχρεωμένοι να αναβάλουμε όλες τις υποχρεώσεις της, συμπεριλαμβανομένης της περιοδείας» ανακοίνωσε ο μάνατζερ της Μαντόνα, συμπληρώνοντας ότι θα ενημερώσει «σύντομα» για τις νέες ημερομηνίες των συναυλιών στο πλαίσιο της περιοδείας «Celebrations» σε Βόρεια Αμερική και Ευρώπη.

Την βρήκαν αναίσθητη

«Έκανε 12ωρες πρόβες κάθε μέρα» ανέφερε συνεργάτης της. «Έκανε επίμονα πρόβες και έβαζε τον καλύτερο εαυτό της» πρόσθεσε.

Μάλιστα, μια πηγή που επικαλούνται διεθνή ΜΜΕ, ανάμεσά τους και τη Daily Mail, ανέφερε ότι η βασίλισσα της ποπ βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις της το Σάββατο, όταν και μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε νοσοκομείο της Νέας Υόρκης, όπου διασωληνώθηκε και μπήκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Έκτοτε αποσωληνώθηκε και μεταφέρθηκε από τον όροφο της εντατικής θεραπείας σε ένα κανονικό δωμάτιο του νοσοκομείου, όπου η κόρη της Lourdes Leon παρέμεινε στο πλευρό της.