Διανύει μια από τις καλύτερες περιόδους της ζωής της. Τόσο στα προσωπικά, όσο και στα επαγγελματικά της.

Πρόσφατα έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, ενώ κάθε της τραγούδι γίνεται τεράστια επιτυχία με εκατομμύρια προβολές στο Youtube και παίζει ασταμάτητα στα ραδιόφωνα.

Ο λόγος για την Ελένη Φουρέιρα, η οποία μπορεί να απουσίαζε από τις ζωντανές εμφανίσεις σχεδόν ένα χρόνο λόγω εγκυμοσύνης, ωστόσο όχι μόνο δεν την «ξέχασαν» οι φαν της, αλλά αντιθέτως μοιάζει πλέον να είναι πιο αγαπητή από ποτέ.

Αυτό μπορούσε κάλλιστα να το αντιληφθεί κανείς από την εμφάνισή της στην Αθήνα, στην επίσημη επιστροφή της στις πίστες στα τέλη Μαΐου, όταν πάνω από 6.000 άνθρωποι γέμισαν ασφυκτικά το Κατράκειο Θέατρο της Νίκαιας για να την «καλωσορίσουν» και πάλι στην καθημερινότητά τους.

Ωστόσο, όσοι βρέθηκαν στα φετινά βραβεία Mad VMA, που πραγματοποιήθηκαν την Δευτέρα και θα προβληθούν σε λίγες μέρες από το MEGA, δεν έχουν καμία αμφιβολία περί αυτού.

Όσες φορές χρειάστηκε να ανέβει στη σκηνή η Ελένη Φουρέιρα (και δεν ήταν λίγες οι φορές αυτές) το κοινό ζητωκραύγαζε και τραγουδούσε ρυθμικά «Ελένη Φουρέιρα», με την ατμόσφαιρα να θυμίζει γήπεδο, στο οποίο οι οπαδοί εμψυχώνουν την αγαπημένη τους ομάδα.

Το γεγονός αυτό γίνεται ακόμα πιο εντυπωσιακό αν αναλογιστεί κανείς ότι κατά τη διάρκεια της βραδιάς εμφανίστηκαν στην σκηνή των VMA ονόματα όπως ο Κωνσταντίνος Αργυρός, η Δέσποινα Βανδή, ο Σάκης Ρουβάς, η Έλενα Παπαρίζου, αλλά και πάρα πολλοί τράπερ, οι οποίοι σαρώνουν στις νεαρές -κυρίως- ηλικίες, άπαντες όμως αδημονούσαν να δουν την Ελένη Φουρέιρα (ξανά και ξανά).

Έγραψε ιστορία!

Όπως γράφει και ο τίτλος, τα φετινά Mad Video Music Aeards ήταν η βραδιά της Ελένης Φουρέιρα, αφού εκτός από την αγάπη του κόσμου κέρδισε και τρία βραβεία.

Συγκεκριμένα, κέρδισε τα βραβεία Καλύτερη Γυναίκα Καλλιτέχνης Ποπ, Viral Τραγούδι Της Χρονιάς για το «El Telephone» και Video Της Χρονιάς για τη version του «El Tepephone» με τους FY, Mente Fuerte, Tranno, Bobito και Ayman.

Με τα τρία αυτά βραβεία η Ελένη Φουρέιρα έγραψε ιστορία στα Mad Video Music Awards, καθώς έγινε ο πρώτος καλλιτέχνης εδώ και 10 χρόνια που αποσπά 3 βραβεία στην ίδια διοργάνωση!

«Θέλω να το αφιερώσω σε όλες τις γυναίκες»

Μάλιστα, η δημοφιλής τραγουδίστρια συγκινήθηκε και δάκρυσε όταν σηκώθηκε να παραλάβει το πρώτο φετινό της βραβείο.

«Έχω γίνει πολύ ευσυγκίνητη από τότε που έγινα μαμά. Ίσως η πιο σημαντική χρονιά της ζωής μου, όχι ίσως βασικά είναι η πιο σημαντική!» ανέφερε, αφού πήρε στα χέρια της το MAD VMA βραβείο της ευχαριστώντας το κοινό και αφιερώνοντάς το σε όλες τις γυναίκες.

«Θέλω να το αφιερώσω σε όλες τις γυναίκες και τις νέες μανούλες και να τους πω μέσα από την καρδιά μου ότι είστε υπέροχες και τα πάτε πάρα πολύ καλά».

Στη συνέχεια της βραδιάς, η Ελένη Φουρέιρα αφιέρωσε το δεύτερο βραβείο στον γιο της, καθώς είπε ότι του ανήκει επειδή πέρυσι τέτοιο καιρό και δύο μέρες πριν ερμηνεύσει πρώτη φορά επί σκηνής το «El Telephone», είχε μάθει πως είναι έγκυος!

«Θέλω να πω κάτι, πέρυσι σε αυτή την σκηνή, δύο μέρες πριν τραγουδήσω το El Telephone, για πρώτη φoρά έμαθα ότι είμαι έγκυος, ήταν πάρα πολλά τα συναισθήματα» είπε χαρακτηριστικά.

Το καλύτερο για το τέλος

Και σα να μην έφταναν όλα αυτά, ενώ είχε ερμηνεύσει το νέο της τραγούδι Oh Mami, λίγο πριν το φινάλε -στην κορυφαία στιγμή της βραδιάς- η Ελένη Φουρέιρα ανέβηκε στη σκηνή με την Έλενα Παπαρίζου και μαζί τραγούδησαν μεγάλες τους επιτυχίες, σε μια συνεργασία που θα θυμόμαστε για πολλά χρόνια!

Τη μεγάλη βραδιά της Ελένης Φουρέιρα, καθώς και όλα όσα συνέβησαν στα φετινά Mad VMA θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε αποκλειστικά στο MEGA.