Στο επίκεντρο για τη σειρά The Idol του HBO βρίσκεται η κόρη του Τζόνι Ντεπ, Λίλι Ρόουζ. Ο διάσημος ηθοποιός φέρεται να τη στηρίζει παρά τις αντιδράσεις.

Ο Τζόνι Ντεπ, σύμφωνα με τη Mail Online, είναι περήφανος για την κόρη του Λίλι Ρόουζ για τον σκανδαλώδη ρόλο στο The Idol του HBO. Ένας ρόλος για τον οποίο χρειάστηκε να ποζάρει topless και να γυρίσει μια προκλητική σκηνή αυνανισμού.

Παρά τις αντιδράσεις, ο Τζόνι Ντεπ στηρίζει την 24χρονη κόρη του. Φέρεται μάλιστα να υποστηρίζει πως είναι είναι ένα σημάδι ότι κάτι κάνει σωστά. Η 24χρονη Λίλι Ρόουζ υποδύεται την τραγουδίστρια Jocelyn που υφίσταται νευρικό κλονισμό στη διάρκεια περιοδείας.

Η σεξουαλικά φορτισμένη σειρά έχει δεχτεί έντονη κριτική. Οι θεατές ισχυρίζονται πως ο δημιουργός της Sam Levinson τη μετέτρεψε σε «πορνό βασανιστηρίων». Παρά τις αντιδράσεις, ο Τζόνι Ντεπ, σύμφωνα με πηγή που μίλησε στη Mail Online, υποστηρίζει ότι είναι ένα σημάδι πως κάτι κάνει σωστά για να έχει κερδίσει τόση προσοχή.

«Ο Τζόνι λατρεύει το γεγονός πως η Λίλι Ρόουζ χαράζει τη δική της πορεία και βάζει προκλήσεις στον εαυτό της για να αναλάβει ρόλους που την ενδιαφέρουν και τη δοκιμάζουν.

Αγαπά το γεγονός πως είναι ο εαυτός της και δεν επαναπαύεται στην επιτυχία του. Του αρέσει που είναι ένα τόσο δυνατό άτομο», συμπλήρωσε η πηγή, σημειώνοντας πως ο Τζόνι Ντεπ είναι περήφανος για την επιτυχία της. Ο εκπρόσωπος του Τζόνι Ντεπ αρνήθηκε να σχολιάσει.

Στη σειρά The Idol περιλαμβάνονται πολλές προκλητικές σκηνές, με μία να έχει προκαλέσει πολλές αντιδράσεις. Η συγκεκριμένη σκηνή ερωτικού περιεχομένου ολοκληρώνεται με τον πρωταγωνιστή να στραγγαλίζει σχεδόν την Jocelyn, ρόλο που υποδύεται η Λίλι Ρόουζ.

Έντονες αντιδράσεις για το The Idol

«Ζούμε σε έναν πολύ σεξουαλικοποιημένο κόσμο, ειδικά στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, και η επιρροή του πορνό είναι ισχυρή και στον ψυχισμό των νέων ανθρώπων», σημείωσε ο Levinson όταν ρωτήθηκε για την αντιμετώπιση της γυναικείας σεξουαλικότητας.

Η Λίλι Ρόουζ έχει υπερασπιστεί το σόου και τον δημιουργό του μετά τις αντιδράσεις του συνεργείου που μίλησαν ανώνυμα στο Rolling Stone και υποστήριξαν πως ο Sam είχε αυξήσει το γυμνό, το σεξ και τη βία σε επίπεδα εκμετάλλευσης.

«O Sam είναι για πολλούς λόγους ο καλύτερος σκηνοθέτης με τον οποίο έχω ποτέ συνεργαστεί. Ποτέ δεν ένιωσα μεγαλύτερη υποστήριξη ή σεβασμό σε έναν δημιουργικό χώρο», δήλωσε χαρακτηριστικά στο E! η Lily-Rose.

Η σειρά ωστόσο χαρακτηρίστηκε ως «τοξική» και «ενοχλητική» στο πρώτο κύμα κριτικών τόσο από τους κριτικούς όσο και από τους θεατές. Αρκετοί είναι εκείνοι που το χαρακτηρίζουν περισσότερο οπισθοδρομικό και σαδιστικό.