Η αγορά  σας smartphone είναι γεγονός και ήδη το κρατάτε στα χέρια σας για να «σετάρετε» τις βασικές του λειτουργίες. Λίγο πιο δίπλα μπορεί να βρίσκεται το παλιό σας κινητό, που κατά πάσα πιθανότητα θα καταλήξει εκεί που βρίσκονται και οι υπόλοιπες παλιές συσκευές, καταχωνιασμένο σε ένα συρτάρι, δίχως να το αξιοποιήσετε… υπέρ σας.

Γνωρίζατε όμως, ότι το παλιό σας κινητό μπορεί να σας φέρει χρήματα, εάν το πουλήσετε στο eBay; Ορισμένα σπάνια μοντέλα κινητών (όσο πιο παλιά τόσο πιο καλά) μπορούν να πωληθούν για έως και 1.000€ ενώ και οι πιο νέες συσκευές μπορούν ακόμα να σας αποφέρουν ένα μικρό «χαρτζιλίκι».

Η τιμή που μπορείτε να πετύχετε εξαρτάται, εκτός από το μοντέλο, από την ηλικία, την κατάστασή του αλλά και συγκεκριμένα από την σπανιότητά του.

Σύμφωνα με έρευνα της Talkmobile, τα παλαιότερα κινητά με την μεγαλύτερη αξία περιλαμβάνουν:

1. Motorola DynaTAC 8000x, αξία 1.189 ευρώ

2. Nokia 3310, αξία 11-65 ευρώ

3. First ever Nokia Mobira Talkman 1981,αξία 1.070 ευρώ

4. Apple iPhone 2G, αξία 178,45- 1.189 ευρώ

5. Motorola StarTAC, αξία 35,69 – 118 ευρώ

6. Motorola Razr V3, αξία 17,85 – 71 ευρώ ( το μοντέλο με την Dolce & Gabanna model, αξία 178,54 ευρώ)

7. Sony Ericcson W880i, αξία 35-59 ευρώ

8. Nokia N95, αξία 71-107 ευρώ

9. HTC One, αξία 48- 59 ευρώ

10. Nokia 9000 Communicator, αξία 24-59 ευρώ

Το παλιό κινητό «πληρώνει» για το νέο σας smartphone

Πουλώντας λοιπόν, το παλιό σας κινητό μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα για να κάνετε την μετάβαση σε ένα ολοκαίνουργιο και πολυλειτουργικό smartphone.

Θα βρείτε αυτό που σας ταιριάζει καλύτερα, σε εξαιρετικά συμφέρουσα τιμή, μέσα από την ατελείωτη ποικιλία του SHOPFLIX.GR σε smartphones και θα το παραλάβετε εύκολα στην πόρτα σας, στην ώρα του χάρη στην έγκαιρη και εγγυημένη παράδοση της πλατφόρμας, όπου κι αν βρίσκεστε στην χώρα.

Επωφεληθείτε από την τελευταία ημέρα χειμερινών εκπτώσεων και μην ξεχνάτε ότι με το SHOPFLIX.GR οι αγορές σας είναι πιο εύκολες από ποτέ, αφού μπορείτε να αγοράσετε ό,τι κι αν θέλετε με έως και 60 άτοκες δόσεις.

To iPhone 14 Pro είναι μία από τις πιο δυνατές επιλογές, σχεδιασμένο με την μοναδική Super Retina XDR οθόνη που είναι Always-On, για να σας κρατά πάντα ενημερωμένους για όλα όσα σας ενδιαφέρουν με μία μόνο ματιά.

Ακόμη, το notch είναι σχεδιασμένο από την αρχή και έχει μετατραπεί στο Dynamic Island, το νέο κέντρο γρήγορων ειδοποιήσεων του iPhone, όμορφα και καθαρά animations που το κρύβουν έξυπνα, για να μη σας αποσπούν την προσοχή.

Διαθέτει το Α16 Bionic chip της Apple, που έρχεται να προσφέρει γρήγορες επιδόσεις και φωτογραφίες επαγγελματικού επιπέδου. Η βελτιωμένη κάμερα 48MP σας δίνει την δυνατότητα να τραβήξετε όμορφες φωτογραφίες ενώ με το stabilization mode τα βίντεό σου είναι απίστευτα σταθερά, χωρίς την ανάγκη για έξτρα ειδικό εξοπλισμό.

Εμβληματικό και εξίσου δυνατό το Samsung Galaxy S23 ανατρέπει τα δεδομένα. Πραγματοποιήστε λήψεις επαγγελματικού επιπέδου με αυθεντικά χρώματα και κάθε λεπτομέρεια, χάρη στην κύρια κάμερα 50MP,τους εκπληκτικούς φακούς της συσκευής και την τεχνολογία ΑΙ.

Βυθιστείτε στο gaming ανώτερου επιπέδου με την οθόνη AMOLED 2X 6.1” και τον επεξεργαστή Snapdragon 8 Gen 2.

Διαθέτει μεγάλη μπαταρία 3900mAh για να μην ξεμένετε ποτέ και είναι κατασκευασμένο με οικολογική συνείδηση από ανακυκλωμένα υλικά.