Στην κηδεία και του έτερου πιλότου του μοιραίου F-4 Phantom που κατέπεσε τη Δευτέρα στην Ανδραβίδα, του σμηναγού, Ευστάθιου Τσιτλακίδη, θα παρευρεθεί την Παρασκευή ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο πρωθυπουργός θα μεταβεί το πρωί της Παρασκευής στον Γρανίτη Δράμας για να παραστεί στην εξόδιο ακολουθία του Σμηναγού (Ι) Ευστάθιου Τσιτλακίδη.

Στην κηδεία θα δώσει επίσης το παρών η πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, καθώς και ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος.

Τα δάκρυα στην κηδεία του υποσμηναγού Μάριου – Μιχαήλ Τουρούτσικα

Υπενθυμίζεται πως σήμερα Πέμπτη, στην τελευταία του κατοικία στο κοιμητήριο του Αγίου Ιωάννη Πικερνίου Μαντινείας οδηγήθηκε ο υποσμηναγός Μάριος-Μιχαήλ Τουρούτσικας, που έχασε τη ζωή του κατά τη συντριβή του μοιραίου Φάντομ της Πολεμικής Αεροπορίας την περασμένη Δευτέρα.

Η κηδεία του έτερου πιλότου του μοιραίου Pahntom πραγματοποιήθηκε παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου, ενώ το «παρών» έδωσαν ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξης Τσίπρας.

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της ανάγνωσης του επικήδειου από την μητέρα του υποσμηναγού, τόσο η Κατερίνα Σακελλαροπούλου, όσο και ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Αλέξης Τσίπρας δεν άντεξαν και λύγισαν, μην μπορώντας να συγκρατήσουν τα δάκρυά τους.

Επίσης στην κηδεία παρευρέθηκαν ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος, ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Χαρδαλιάς, ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ, στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος, ο αρχηγός ΓΕΑ αντιπτέραρχος (Ι), Θεμιστοκλής Μπουρολιάς, ο αρχηγός ΓΕΣ, αντιστράτηγος Άγγελος Χουδελούδης, ο αρχηγός ΓΕΝ, αντιναύαρχος Ιωάννης Δρυμούσης ΠΝ.

Καθώς και βουλευτές και εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης αλλά και απόστρατοι και εν ενέργεια αξιωματικοί των Ενόπλων Δυνάμεων.