Νέα στοιχεία που σοκάρουν έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τον εφιάλτη που βίωνε τα τελευταία χρόνια η 54χρονη γυναίκα που στραγγαλίστηκε τα ξημερώματα της Κυριακής, από τον σύζυγό της στη Νίκαια.

Όπως προκύπτει, στην οικογένεια υπήρχε ιστορικό ενδοοικογενειακής βίας με τον 50χρονο να κακοποιεί συστηματικά τη άτυχη γυναίκα.

Μάλιστα από αστυνομικές πηγές επιβεβαιώνεται ότι τουλάχιστον δύο φορές, το 2017 και το 2019 ο δράστης είχε οδηγηθεί στο Αστυνομικό Τμήμα για ενδοοικογενειακή βία χωρίς ωστόσο να διευκρινίζεται ποια ήταν η ποινική του μεταχείριση στη συνέχεια.

Υπάρχουν αναφορές ότι η γυναίκα και μητέρα του ανήλικου παιδιού τους δεν επιθυμούσε την ποινική δίωξη του άνδρα της παρά την κακοποίηση που βίωνε.

Στο ίδιο πλαίσιο υπάρχουν πληροφορίες ότι ο 50χρονος σε κατάσταση μέθης, αδυνατώντας να δώσει στοιχεία ταυτοποίησης, είχε εντοπιστεί από αστυνομικούς στη μέση του δρόμου και τον οδηγούσαν στο ΑΤ μέχρι να συνέλθει.

Την ίδια ώρα συγκλονίζουν οι μαρτυρίες γειτόνων της οικογένειας. Όπως λένε τα επεισόδια ήταν συχνά στο ισόγειο επί της οδού Βοσπούρου στη Νίκαια με την Αστυνομία να πηγαίνει αρκετές φορές στο συγκεκριμένο σπίτι.

Περιγράφουν τον 50χρονο ως άτομο προβληματικό και βίαιο με ψυχολογικά προβλήματα και εθισμένο στο αλκοόλ. Μάλιστα φέρεται να έχει νοσηλευθεί στο παρελθόν και σε ψυχιατρικό νοσοκομείο.

Το παιδί

Τραγική φιγούρα σε όλη αυτή την ιστορία το παιδί της οικογένειας. Το ζευγάρι είχε αποκτήσει ένα κορίτσι το οποίο βίωνε μέσα στο σπίτι την κακοποιητική συμπεριφορά του πατέρα του προς τη μητέρα του.

Το ανήλικο κορίτσι δεν βρισκόταν στο σπίτι την ώρα του εγκλήματος, αφού όπως ανέφεραν και γείτονες, τις τελευταίες ημέρες είχε πάει στη γιαγιά του στη Σαλαμίνα.