Συνεχίζεται το θρίλερ με την εξαφάνιση της 44χρονης μητέρας από τη Ρόδο η οποία αγνοείται από το πρωί της Δευτέρας και έκτοτε δεν έχει δώσει σημάδια ζωής.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες,  ένας βοσκός κατέθεσε την περασμένη Δευτέρα -ημέρα κατά την οποία χάθηκαν τα ίχνη της – περίπου στις 15:30 στην περιοχή «Λιβάδια», μεταξύ Αρχαγγέλου και Μαλώνας, ότι η αγνοούμενη μητέρα του ζήτησε πληροφορίες για τη διαδρομή που πρέπει να ακολουθήσει για να φτάσει στο μοναστήρι του Αγίου Νεκταρίου.

Αγωνία για 44χρονη γυναίκα που αγνοείται στη Ρόδο

Στη συνέχεια η 44χρονη φαίνεται πως κατευθύνθηκε με το αυτοκίνητο της σε άλλο μοναστήρι του Αγίου Νεκταρίου που βρίσκεται στην περιοχή «Νιόγλια» όπου εντοπίστηκε και το αυτοκίνητό της, χωρίς όμως κανένα ίχνος της ίδιας.

Όπως αναφέρει η «Δημοκρατική», η μητέρα ενός ανήλικου κοριτσιού χαρακτηρίζεται από τους οικείους, τους συνεργάτες και τους φίλους της, ως άτομο χαμηλών τόνων, βαθιά θρησκευόμενη, που στο παρελθόν μετέβαινε απροειδοποίητα και έλειπε από την οικία της για να επισκέπτεται μοναστήρια.

Η 44χρονη μητέρα πού εργάζεται ως υπάλληλος σε σουπερμάρκετ, έχει ξαναφύγει στο παρελθόν από το σπίτι της αλλά όχι για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα.

Το χρονικό

Η 44χρονη έφυγε από το σπίτι της με το αυτοκίνητό της το πρωί της Δευτέρας  με κατεύθυνση το 1ο Δημοτικό Σχολείο Ρόδου στ’ Ασγούρου, όπου άφησε το παιδί της κι έκτοτε αγνοείται.

Από τις μέχρι τώρα έρευνες της ΕΛ.ΑΣ, όπως αναφέρει η «Δημοκρατική» και συγκεκριμένα από προφορική ενημέρωση που έγινε στο πλαίσιο της προανάκρισης  φέρεται να υποστηρίχθηκε ότι η 44χρονη επισκέφθηκε περί ώραν 13.30 της Δευτέρας ένα μοναστήρι που δεν έχει αναγνωριστεί από την Ιερά Μητρόπολη Ρόδου του Αγίου Παϊσίου στον Αρχάγγελο κι εκεί φέρεται να εθεάθη από τη σύζυγο ενός κατοίκου του Αρχαγγέλου ο οποίος το λειτουργεί.

Η 44χρονη φέρεται να αναχώρησε από τον συγκεκριμένο χώρο περί ώραν 14.30 μόνη της με το αυτοκίνητό της προς άγνωστη κατεύθυνση.

Σχετικώς εξετάζονται από χθες κάμερες πέριξ της περιοχής, καταστημάτων στον Αρχάγγελο αλλά και στην Μαλώνα για να επιβεβαιωθούν τα ανωτέρω και να καταγραφεί η πορεία του αυτοκινήτου της ενώ από τον μέχρι τώρα έλεγχο προκύπτει ότι το τελευταίο στίγμα του τηλεφώνου της πριν απενεργοποιηθεί δόθηκε λίγη ώρα μετά στον Αρχάγγελο.

Το πρωί της Τρίτης το αυτοκίνητό της βρέθηκε από κάτοικο της Μαλώνας ντελαπαρισμένο σε αγροτικό δρόμο στην περιοχή «Νιόγλια» που οδηγεί στο μοναστήρι του Αγίου Νεκταρίου.

Ο κάτοικος της Μαλώνας, που εντόπισε πρώτος το όχημα και το φωτογράφισε δεν γνώριζε σε ποιον ανήκε και θεώρησε ότι επρόκειτο για ατύχημα καθώς το όχημα ήταν κλειδωμένο και δεν υπήρχαν πουθενά γύρω αλλά και στο εσωτερικό του ίχνη αίματος.

Αυτό που προκαλεί ερωτηματικά στις αρχές είναι το γεγονός ότι το όχημα φέρεται να έχει σπρωχτεί στο ρέμα κι έχει ντελαπάρει χωρίς να φαίνονται πουθενά ίχνη που να οδηγούν στο συμπέρασμα ότι υπήρξε είτε ατύχημα, είτε έγκλημα στο συγκεκριμένο σημείο.

Οι έρευνες μέχρι στιγμής παραμένουν στο σκοτάδι ενώ εκδόθηκε και Silver Alert για την εξαφάνιση της 44χρονης στο οποίο αναφέρονται τα εξής.

«Η Ελένη Ευθυμίου,44 ετών, την 16/01/23 εξαφανίστηκε από το σπίτι της, στη Ρόδο, όταν έφυγε με το αυτοκίνητό της για να μεταφέρει την κόρη της στο σχολείο. Έκτοτε, δεν έχει δώσει σημεία ζωής.

Το αυτοκίνητό της, βρέθηκε αργότερα, σε ερημική τοποθεσία, μέσα σε χαντάκι.

Έχει μαλλιά μαύρα με διάσπαρτα γκρίζα, μαύρα μάτια, ύψος 1,62μ και είναι αδύνατη.

Την ημέρα που εξαφανίστηκε, φορούσε μακριά μαύρη φούστα πάνω από τον αστράγαλο, μαύρα αθλητικά παπούτσια, μπλε φουσκωτό μπουφάν μέχρι τα γόνατα, λευκή ζακέτα και μαύρη μπλούζα».