Πυρ και μανία έγινε ο Χρήστος Μάστορας, με έναν θαμώνα στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται. Ο τραγουδιστής «τρελάθηκε» με τον θαμώνα, χωρίς να έχει γνωστός ο λόγος.

Σε σχετικό βίντεο που έχει ανέβει στο διαδίκτυο, ο Χρήστος Μάστορας σταματάει να τραγουδάει και απευθυνόμενος στον πελάτη του νυχτερινού κέντρου του λέει: «Βλάκα! Δεν ντρέπεσαι λίγο…, δεν ντρέπεσαι λίγο!».

Μέλισσες: Από την ποπ, στις μελωδίες του Μίκη Θεοδωράκη

Λίγο αργότερα ο τραγουδιστής από τις «Melisses» συνέχισε το πρόγραμμα του, αφού πρώτα είχε ζητήσει από την ασφάλεια του μαγαζιού να αποχωρήσει ολόκληρη η παρέα του θαμώνα.

Τι συνέβη;

Όπως ανέφερε η Φλορίντα Πετρουτσέλι στην εκπομπή MEGA Καλημέρα, όλα συνέβησαν για τα μάτια της… Γαρυφαλλιάς Καληφώνη που είναι η σύντροφός του!

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, την ώρα που ο Χρήστος Μάστορας τραγουδούσε και από κάτω κάποιος θαμώνας φλέρταρε την Γαρυφαλλιά Καληφώνη.

Παράλληλα, όπως ειπώθηκε στον αέρα της εκπομπής του MEGA, ενδέχεται ο εν λόγω θαμώνας να ήταν προσβλητικός ή ενοχλητικός απέναντι στη Γαρυφαλλιά Καληφώνη κι αυτός να ήταν εν τέλει ο λόγος που ο Χρήστος Μάστορας αναγκάστηκε να σταματήσει το πρόγραμμά του και ζητήσει από την παρέα να αποχωρήσει από το μαγαζί.

Μέχρι στιγμής ο ίδιος ο τραγουδιστής δεν έχει δώσει απάντηση για το εν λόγω συμβάν, καθώς όπως φαίνεται θεωρείται λήξαν και δεν θέλει να δώσει συνέχεια.

Δείτε όσα συνέβησαν