Στιγμές τρόμου έζησε ο Γιάννης Στάνκογλου χθες, Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου, στο κέντρο της Αθήνας, όταν ένας οδηγός ταξί τον απείλησε με όπλο και προσπάθησε να τον πατήσει με το αυτοκίνητό του.

Το απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στη συμβολή των οδών Αμερικής και Πανεπιστημίου.

Τι συνέβη

Όλα ξεκίνησαν όταν ο ταξιτζής μπήκε σφήνα στη λωρίδα που κινούνταν με το αυτοκίνητό του ο ηθοποιός, με αποτέλεσμα να τον «κλείσει». Ακολούθησε έντονος διαπληκτισμός, με τον Γιάννη Στάνκογλου να ζητά τον λόγο και να κατεβαίνει από το αυτοκίνητό του προσπαθώντας να καταγράψει τις πινακίδες κυκλοφορίας για να τον καταγγείλει στην αστυνομία.

Τη στιγμή εκείνη, ο οδηγός του ταξί έβγαλε όπλο και άρχισε να τον απειλεί, ενώ πριν διαφύγει και εξαφανιστεί προσπάθησε και να τον πατήσει. Ο ηθοποιός, που τη φετινή σεζόν πρωταγωνιστεί στη σειρά «Αυτή η νύχτα μένει», πρόλαβε και συγκράτησε τα στοιχεία του και πήγε στο Α.Τ. Συντάγματος, όπου και κατέθεσε μήνυση σε βάρος του για απόπειρα ανθρωποκτονίας και εξύβριση.

Οι αστυνομικοί του τμήματος θα διαβιβάσουν τη μήνυση στην εισαγγελία. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, είναι θέμα χρόνου να ταυτοποιηθεί ο ταξιτζής.

Όταν του έβγαλαν όπλο σε μπαρ

Σε παλαιότερη συνέντευξή του ο Γιάννης Στάνκογλου, αναφερόμενος στους κινδύνους που έχει αντιμετωπίσει στα νεανικά του χρόνια, αποκάλυψε πως πάνω σε καβγά σε μπαρ κάποιος τον είχε απειλήσει με όπλο.

«Είδα άγρια πράγματα και όπλο μου έχουν βγάλει σε μπαρ νύχτα, επειδή τσακωθήκαμε. Έβγαινα και κάποιος πείραξε την κοπέλα ενός φίλου και τσακωθήκαμε και πήγε να γίνει φασαρία μέσα στο μπαρ. Κάποια στιγμή, κάποιος από άλλη παρέα έρχεται και όπως πάω να τον σπρώξω, πιάνει πάνω του και βλέπω ότι έχει όπλο», έχει πει.