Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση με τον βιαστή του Παλαιού Φαλήρου, καθώς ταυτοποιήθηκε και αναμένεται ένταλμα σύλληψης.

Οι αστυνομικές αρχές που ερευνούσαν την υπόθεση, αξιοποίησαν όλα τα στοιχεία και κατάφεραν να ταυτοποιήσουν τον «βιαστή με το τατουάζ».

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για αλλοδαπό, ο οποίος είναι παντρεμένος με δύο παιδιά. Ο ίδιος έμενε στην Ελλάδα, όπου τον φιλοξενούσε η μητέρα του, ενώ η οικογένειά του διαμένει στην Αλβανία.

Μάλιστα, φαίνεται πως ο «βιαστής με το τατουάζ» βρήκε καταφύγιο στη γειτονική χώρα. Ωστόσο, η Ελληνική Αστυνομία αναμένεται να κινήσει τις διαδικασίες για να εκδοθεί σε βάρος του ένταλμα σύλληψης.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Ταυτοποιήθηκε 45χρονος αλλοδαπός κατηγορούμενος για δύο υποθέσεις βιασμών (απόπειρα και τετελεσμένη) που διαπράχθηκαν πρώτες πρωινές ώρες της 23ης Οκτωβρίου 2022 στην περιοχή του Παλαιού Φαλήρου.

Μετά από ενδελεχή έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, η οποία έχει επιληφθεί προανακριτικά δύο υποθέσεων βιασμών (απόπειρα και τετελεσμένη) σε βάρος δύο ημεδαπών γυναικών, που διαπράχθηκαν πρώτες πρωινές ώρες της 23-10-2022 στην περιοχή του Παλαιού Φαλήρου, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία του φερόμενου ως δράστη των ανωτέρω αξιόποινων πράξεων.

Σε βάρος του 45χρονου αλλοδαπού σχηματίστηκε δικογραφία για βιασμό τετελεσμένο και σε απόπειρα, με χρήση βίας, απειλή όπλου και αρπαγή.

Οι έρευνες για τον εντοπισμό του συνεχίζονται.