Νέα εντάλματα σύλληψης αναμένονται για την υπόθεση βιασμών και μαστροπείας με θύμα το 12χρονο κορίτσι από τα Σεπόλια, αφού το παιδί δώσει και τέταρτη κατάθεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, υπάρχουν «ισχυρές ενδείξεις» πως οι τρεις από τους 13 άντρες που κατέθεσαν για την υπόθεση δεν αντάλλαξαν μόνο μηνύματα με το ανήλικο παιδί.

Διαβάστε επίσης: Ηλίας Μίχος: Γιατί του αλλάζουν κελί στη φυλακή

Μεταξύ άλλων, οι 13 αυτοί άντρες υποστήριξαν στις καταθέσεις τους ότι από τις φωτογραφίες θεώρησαν πως το κορίτσι ήταν μεγαλύτερο σε ηλικία και πως η ίδια τους είχε πει ότι ήταν 17 ετών.

Στο μεταξύ οι Πυρήνες Άμεσης Δράσης ανέλαβαν την ευθύνη για την εμπρηστική επίθεση που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή τα ξημερώματα στην πολυκατοικία του Ηλία Μίχου.

Το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Αθηνών αποφάσισε προσωρινή κράτηση για τον 36χρονο εργαζόμενο σε μεγάλο νοσοκομείο της Αθήνας, ο οποίος φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση.

Η εγκληματολογική υπηρεσία πάντως εξετάζει αυτή τη στιγμή ένα ακόμα κινητό τηλέφωνο, αυτό του 45χρονου που παρουσιάστηκε αυτοβούλως χθες Τετάρτη στις αρχές. Ο 45χρονος υποστήριξε ότι επικοινώνησε μέσω εφαρμογής γνωριμιών με ένα άτομο που ίσως είναι η 12χρονη.