Η Ματίνα Παγώνη έγινε ευρέως γνωστή λόγω της πανδημίας του κοροναϊού. H πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ κάθε φορά που εμφανίζεται στην τηλεόραση σημειώνει υψηλά ποσοστά τηλεθέασης και αυτό δεν περνά απαρατήρητο.

Όπως η ίδια αποκάλυψε σε συνέντευξή της κανάλι της έκανε πρόταση συνεργασίας, ωστόσο την απέρριψε γιατί δεν «μπορεί να κάνει την τηλεπαρουσιάστρια».

«Είναι αλήθεια ότι με διεκδικούν τα κανάλια. Δεν είναι ότι με αγαπάνε, κάνω νούμερα. Αυτές είναι οι αλήθειες. Έχω κάνει και πάνω από 20 και πάνω από 30, μην το ψάχνεις τώρα. Το έχω δει και εγώ. Μου έχει προταθεί μόνιμη συνεργασία επί πληρωμή. Δεν είμαι εγώ για αυτά. Επειδή έτυχε να κάνουμε με τον κοροναϊό και να βγαίνουμε στην τηλεόραση δε σημαίνει ότι μπορώ να κάνω την τηλεπαρουσιάστρια. Αυτά είναι αστεία», ανέφερε χαρακτηριστικά η Ματίνα Παγώνη στο «Happy Day».

Μάλιστα, αποκάλυψε ότι το ποσό που της πρότειναν ήταν πολύ καλό και δελεαστικό. «Το χρηματικό ποσό ήταν πολύ δελεαστικό», παραδέχτηκε.

Σχετικά με το αν έχει δεχθεί πόλεμο, η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ απάντησε: «Πόλεμο δέχτηκα. Υπάρχει μια μερίδα ανθρώπων που με ζηλεύει. Δεν ασχολούμαι τι λένε. Δεν με ενδιαφέρει δεν κοιτώ πίσω προχωρώ μπροστά».

Δείτε ένα απόσπασμα από τη συνέντευξή της: