Μια πρώτη γεύση από το εντυπωσιακό εσωτερικό του νέου της μοντέλου, της EQE SUV, έδωσε η  Mercedes-Benz. Οι πρώτες φωτογραφίες από το σαλόνι της επερχόμενης SUV έκδοσης της EQE παραπέμπουν στην EQS, την ηλεκτρική λιμουζίνα της φίρμας. 

Σύμφωνα με τη γερμανική φίρμα η πρώτη εμφάνιση του μοντέλου θα συμβεί στις 16 Οκτωβρίου. Στα αποκαλυπτήρια θα αποκαλυφθεί πλήρως το νέο μοντέλο, ενώ, θα δοθούν στοιχεία για τις εκδόσεις που θα φέρει το νέο ηλεκτρικό μοντέλο. Η επίσημη πρεμιέρα της νέας Mercedes-Benz EQE SUV θα συντελεστεί τον Οκτώβριο, ενώ, στην αγορά αναμένεται να κυκλοφορήσει στα τέλη του 2022.

Το νέο μοντέλο θα φέρει πλήρη τεχνολογική συνδεσιμότητα, άρτιο πακέτο τεχνολογικών καινοτομιών, πληθώρα εφαρμογών κ.α.

Και αυτό το μοντέλο θα χρησιμοποιεί το πληθωρικό ψηφιακό ταμπλό MBUX Hyperscreen, το οποίο όμως δεν θα προσφέρεται στάνταρ σε όλες τις εκδόσεις. Και σε αυτό το μοντέλο το νέο ταμπλό εκτείνεται από την μια άκρη του ταμπλό έως την άλλη, καταλαμβάνοντας όλο το εμπρός τμήμα, δίνοντας τη δυνατότητα να είναι ευδιάκριτο τόσο από τον οδηγό όσο και τον συνοδηγό.   Η EQE SUV θα μπορεί να φιλοξενήσει στο εσωτερικό της πέντε επιβάτες, ενώ,  η EQS SUV θα προσφέρεται και σε επταθέσια διαμόρφωση.