Σφοδρή επίθεση κατά του πρωθυπουργού εξαπέλυσε ο Νάσος Ηλιόπουλος με αφορμή τις δηλώσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη για τις υποκλοπές.

Δεν είπε λέξη

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Νάσος Ηλιόπουλος χαρακτήρισε τον κ. Μητσοτάκη επικίνδυνο για τη δημοκρατία και την ασφάλεια της χώρας.

Διαβάστε επίσης: Μητσοτάκης: Λάθος η παρακολούθηση Ανδρουλάκη – Πράσινο φως για Εξεταστική κι αλλαγές στην ΕΥΠ

«Ο κ. Μητσοτάκης μίλησε για «εθνική ασφάλεια» και «ασύμμετρες-υβριδικές απειλές». Δεν είπε λέξη για Predator και τους λόγους παρακολούθησης Κουκάκη και Ανδρουλάκη. Δεν είναι απλά ψεύτης, είναι επικίνδυνος για την δημοκρατία και την ασφάλεια της χώρας» τονίζει χαρακτηριστικά ο Νάσος Ηλιόπουλος.

Νόμιμη;

Με ερωτήματα σχολίασε από την πλευρά του ο Γιώργος Κατρούγκαλος τις δηλώσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη.

«Ο πρωθυπουργός μόλις δήλωσε ότι ήταν νόμιμη η παρακολούθηση Ανδρουλάκη» σημείωσε ο κ. Κατρούγκαλος και διερωτήθη: «Αλήθεια; Νόμιμη η παρακολούθηση πολιτικού; Για ποιο λόγο εθνικής ασφάλειας; Και η παράλειψη γνωστοποίησης στην ΑΔΑΕ; Νόμιμη κ αυτή; Και η αντισυνταγματική τροπολογία του 2021 για την συγκάλυψη των υποκλοπών, τυχαία;».

Ειρωνικά

Με επιθετικό και δηκτικό τρόπο σχολίασε από την πλευρά της τις δηλώσεις του κ. Μητσοτάκη η γραμματέας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Όλγα Γεροβασίλη. «Κυριάκος Μητσοτάκης: Το παρακράτος που σχεδίασα, λειτουργώ & αξιοποιώ επί τριετία πιάστηκε με τα ακουστικά στα αυτιά. Τώρα θα κάνω την αυτοκριτική μου και είμαι πρόθυμος να ακούσω και τις δικές σας ιδέες. Φρέσκιες όμως γιατί μέχρι και σήμερα τις άκουσα ήδη. #διαγγελμα #υποκλοπες» έγραψε ειρωνικά στο twitter η Όλγα Γεροβασίλη.