Με ιδιαίτερη λαμπρότητα πραγματοποιήθηκε στον Μητροπολιτικό Ναό Αγίας Φωτεινής στη Νέα Σμύρνη, η Τελετή Αφής της «Φλόγας της Αγάπης» της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εθελοντών Αιμοδοτών με πρώτο Λαμπαδηδρόμο τον Γιώργο Χειμωνέτο.

Η Λαμπαδηδρομία θα διαρκέσει έως τις 30/9 με πολυάριθμες στάσεις σε πόλεις σε όλη την Ελλάδα. Η Τελετή Λήξης θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου στην Κέρκυρα.

Συνδιοργανωτής της 20ής Επετειακής Λαμπαδηδρομίας είναι ο Δήμος Νέας Σμύρνης, ενώ η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας (Ε.ΚΕ.Α.), του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού (Ε.Ε.Σ.), της Πανελλήνιας Ένωσης Γενικών Γραμματέων Τ.Α. «ΚΛΕΙΣΘΕΝΗΣ» και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Θαλασσαιμίας (Ε.Ο.ΘΑ.).

Κάθε χρόνο, η «Φλόγα της Αγάπης», περνώντας από τα χέρια εκατοντάδων εθελοντών, διασχίζει σχεδόν όλη τη χώρα, μεταφέροντας και διαδίδοντας το μήνυμα της κορυφαίας αλληλέγγυας πράξης και της ανιδιοτελούς προσφοράς.

Σχόλια
Γράψτε το σχόλιό σας
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης στο “Face 2 Face” με την Κατερίνα Παναγοπούλου