«Η κατρακύλα της ΕΡΤ του διαγραφέντος από την ΕΣΗΕΑ κ. Ζούλα δεν έχει τέλος. Σε ρεπορτάζ της δημόσιας τηλεόρασης παρουσιάστηκαν οδηγίες κλοπήςβενζίνης από ρεζερβουάρ αυτοκινήτου», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ σε ανακοίνωση του, σχολιάζοντας πως «για να μην δούμε την επόμενη φορά ρεπορτάζ ενδεχομένως με οδηγίες για ρευματοκλοπή, υπάρχει μόνο μία λύση. Η άμεση απομάκρυνση Ζούλα από την ΕΡΤ».

Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναφέρει ότι «η κυβέρνηση Μητσοτάκη αφού αρνείται τη μείωση των ειδικών φόρων κατανάλωσης στα καύσιμα, αφού έχει αφήσει τους πολίτες στο έλεος με μια από τις ακριβότερες τιμές βενζίνης στον κόσμο και μοιράζει ανεμικά επιδόματα προεκλογικής εξαπάτησης, τελικά βρήκε τη λύση στο πρόβλημα της ακριβής βενζίνης».

«Να δώσει στους πολίτες μέσω της ΕΡΤ οδηγίες πώς να κλέψουν βενζίνη και μάλιστα με δύο τρόπους!», σχολιάζει.

Προσθέτει πως «η φαιδρότητα του συγκεκριμένου ρεπορτάζ ήταν μάλιστα τέτοια, με αποτέλεσμα να έχει κάνει ήδη τον γύρο κορυφαίων διεθνών μέσων ενημέρωσης» και πως «μετά τον πολεμικό ανταποκριτή από την… Κυψέλη, η δημόσια τηλεόραση εκτίθεται για ακόμη μία φορά και προσβάλλει τους Έλληνες πολίτες».