Για τον καιρό των επόμενων ημερών ενημέρωσε ο Σάκης Αρναούτογλου, με τον μετεωρολόγο να σημειώνει ότι από την αρχή της ερχόμενης εβδομάδας θα έχουμε καταιγίδες.

Το πρωί της Παρασκευής θα υπάρχει ήλιος παντού, όμως από το μεσημέρι στα Δωδεκάνησα και στα βόρεια της χώρας (Θράκη, Θεσσαλία καιΉπειρο) θα έχουμε αστάθεια με βροχές και τοπικές καταιγίδες.

Το βράδυ θα δούμε ξαστεριά και η καιρική αστάθεια θα περιοριστεί. Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα είναι εντάσεως 6-7 μποφόρ και στο Ιόνιο τα 4 με 5, ενώ η θερμοκρασία στα ηπειρωτικά θα φτάσει τους 31 και στο Αιγαίο από 25 έως 26 βαθμούς.

Στην Αττική θα έχουμε λίγες τοπικές συννεφιές και ηλιοφάνεια καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Η θερμοκρασία αναμένεται από 23 έως 34 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη θα έχουμε επίσης λιακάδα από το πρωί, αλλά θα συννεφιάσει γρήγορα από το μεσημέρι με κάποιες διάσπαρτες μπόρες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 35 βαθμούς.

Το Σάββατο θα έχουμε μπόρες στα Δωδεκάνησα και μόνο λίγα σύννεφα στην υπόλοιπη χώρα. Η θερμοκρασία από 33-34 βαθμούς στα ηπειρωτικά και 27-29 βαθμούς στο Αιγαίο.

Την Κυριακή θα είναι ζεστή η μέρα με πρόσκαιρες συννεφιές από το μεσημέρι και το απόγευμα. Η θερμοκρασία θα ανέβει με τα ηπειρωτικά να φτάνουν τους 35-36 βαθμούς και στο Αιγαίο από 29 έως 30 βαθμούς.

Πότε αλλάζει το σκηνικό του καιρού

Τη Δευτέρα στα δυτικά και τα βόρεια θα έχουμε συννεφιές με περισσότερη αστάθεια και βροχές – καταιγίδες. Η θερμοκρασία από 33-34 βαθμούς στα κεντρικά της χώρας, τους 35 στο Ιόνιο και τους 29-30 στο Αιγαίο.

Την Τρίτη θα έχουμε νέα είσοδο σύννεφων στη χώρα από τα βόρεια και δεν θα λείψουν οι μπόρες και οι καταιγίδες από το μεσημέρι και μετά. Η θερμοκρασία θα είναι στους 30 βαθμούς στα ηπειρωτικά και τους 28 βαθμούς στο Αιγαίο.

Δείτε το δελτίο καιρού με τον Σάκη Αρναούτογλου