Σε φυλάκιση 10 μηνών και χρηματική ποινή, για το αδίκημα της οπλοκατοχής, καταδικάστηκε από το Αυτόφωρο Μονομελές ο 22χρονος τράπερ.

Ενώπιον του Δικαστηρίου ισχυρίστηκε πως δεν είναι δικό του αλλά φίλου του που ήταν μαζί στο αυτοκίνητο. Ο τελευταίος στην κατάθεσή του είπε πως όντως αυτός το έφερε προκειμένου να το χρησιμοποιήσουν σε video clip που θα γυρνούσαν.

Ισχυρίστηκε ότι το νοίκιασε μέσω της εταιρείας που είχε αναλάβει το γύρισμα και πως ο τράπερ δεν το γνώριζε, αλλά το είδε όταν κάποια στιγμή σταμάτησαν για να πάει στο περίπτερο και το άφησε στο αυτοκίνητο.

Ο κατηγορούμενος στην απολογία του υποστήριξε το ίδιο και πως αμέσως μόλις το είδε δήλωσε ότι ακυρώνει το γύρισμα γιατί δεν συμφωνούσε με το όπλο.

Σε τυχαίο μπλόκο τον έπιασαν με το Glock

Ο 22χρονος τραπερ έπεσε σε τυχαίο μπλόκο της αστυνομίας κατα τις 8 το βράδυ της Τρίτης, στην οδό Κωνσταντινουπόλεως στο Μπουρνάζι.

Κατά την διάρκεια του ελέγχου που του έγινε, βρέθηκε να έχει πάνω του όπλο -Glock-, για το οποίο ισχυρίστηκε από την πρώτη στιγμή ότι ήταν ενός φίλου του και θα το χρησιμοποιούσε στα γυρίσματα ενός video clip.

Ωστόσο οι ισχυρισμοί του δεν έγιναν δεκτοί και αποφασίστηκε η ποινική του δίωξη.