Έφεση κατά της απόφασης του πειθαρχικού για την κατοχή κινητού κάνει ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος μέσω του δικηγόρου του, ενώ θα ζητήσει να παραμείνει στον Κορυδαλλό και να μην μεταφερθεί στις φυλακές Μαλανδρίνου ή όπου αλλού.

Σημειώνεται ότι ο 34χρονος, που σκότωσε την σύζυγό του, Καρολάιν στα Γλυκά Νερά και για πολλές ημέρες προσποιείτο ότι είχε συμβεί ληστεία στο σπίτι τους, διέθετε κινητό και μάλιστα έκανε μέχρι και βιντεοκλήσεις από το κελί του σε συγγενικό του πρόσωπο.

Όταν οι αρμόδιοι το ανακάλυψαν, τού επέβαλαν παύση της εργασίας εκεί που δούλευε στο κυλικείο. Αυτό σημαίνει ότι χάνει τα μεροκάματα και δεν προσμετρώνται διπλές οι ημέρες με τα μεροκάματα.

Σήμερα αναμένεται να δούμε τι θα γίνει όσον αφορά στο συγκεκριμένο θέμα, καθώς η έφεση εκδικάζεται στο Πλημμελειοδικείο Πειραιά. Αυτό που περιμένει ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος είναι είτε να αθωωθεί ή να μειωθεί η ποινή.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο ΑΝΤ1, θα αρνηθεί ότι ήταν δικό του το κινητό και ότι έκανε βιντεοκλήση.

Αίτηση για μεταγωγή

Ταυτόχρονα στις 12 το μεσημέρι ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος θα καταθέσει αίτημα στη Γραμματεία των φυλακών για τη μη μεταγωγή του από τις φυλακές Κορυδαλλού στις φυλακές Μαλανδρίνου ή όπου αλλού το Δικαστικό Συμβούλιο κρίνει ότι θα πρέπει να πάει.

Από την εξέλιξη με την έφεση θα εξαρτηθεί εν μέρει και το θέμα της μεταγωγής καθώς ο 34χρονος θα ισχυριστεί ότι δεν θέλει να φύγει από τον Κορυδαλλό για να μην χάσει και τα μεροκάματα.