Μία και μοναδική μάρτυρα υπεράσπισης, είχε ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, ο οποίος καταδικάστηκε χθες για την δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν. Καθ’ όλη την διάρκεια της δίκης, ουδείς άνθρωπος βρέθηκε να σταθεί στο πλευρό του. Ούτε καν τα μέλη της ίδιας του, της οικογένειας. Εκτός από την γυναίκα που προαναφέραμε.

Εδώ και αρκετές μέρες όλοι αναρωτιούνται ποια είναι αυτή η γυναίκα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για τη γυναίκα που εκφώνησε τον επικήδειο λόγο στην κηδεία της Καρολάιν, πριν από έναν χρόνο.

Τότε, ο σύζυγος της κοπέλας δεν είχε ομολογήσει ακόμα τον φόνο και η γυναίκα στον λόγο της ζητούσε θανατική ποινή για τους «ληστές» που σκότωσαν το 20χρονο κορίτσι.

Μίλησε με καλά λόγια για τον καθ’ ομολογίαν δολοφόνο

Συγκεκριμένα σύμφωνα με την εκπομπή «Αλήθειες με την Ζήνα» είπε «αλίμονο θανατική ποινή σε αυτούς τους δολοφόνους».

Πλέον όμως, φαίνεται πως έχει διαφορετική άποψη καθώς αποφάσισε να στηρίξει τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο στο δικαστήριο, κάτι που δεν έχουν κάνει ούτε καν οι γονείς του.

Η συγκεκριμένη γυναίκα, φίλη της μητέρας του Μπάμπη στην κατάθεση της μίλησε με καλά λόγια για τον Μπάμπη και κυρίως με τους γονείς του, τους οποίους γνωρίζει από την Αλόννησο.

Η ίδια χαρακτήρισε τον κατηγορούμενο «ευγενικό, ήσυχο, με πολύ καλούς τρόπους και έξυπνο παιδί», λέγοντας πως πρόκειται για «παιδί με πρωτότυπη σκέψη, που το πρόσεχες».

Τι είπε για την απουσία των γονιών του Αναγνωστόπουλου

Απαντώντας στο γιατί δεν ήρθαν οι γονείς του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου στη δίκη του, η μάρτυρας είπε: «Κυρίως για να κρατήσουν σχέση με το παιδάκι (τη Λυδία). Νομίζω, κατά την άποψή μου, ότι γι΄ αυτό δεν ήρθαν».

Σύμφωνα με την ίδια, έχουν πολύ άσχημες εμπειρίες με τους δημοσιογράφους οι γονείς του «και έχουν τρομοκρατηθεί οι άνθρωποι, ακόμη και στην Αλόννησο».

Για τον Μπάμπη είπε πως, από τα 14 έτη του και μετά, γνωρίζει για τον ίδιο από διηγήσεις της μητέρας του, καθώς δεν τον έβλεπε. Έως τότε έκανε πολύ παρέα και έπαιζε με τον γιο της.

Η μάρτυρας χαρακτήρισε «τραγικό» το συμβάν και για τις δύο οικογένειες, ενώ μιλώντας για τον Μπάμπη και την Καρολάιν είπε: «Γνωρίστηκαν και ερωτεύτηκαν όταν ήταν μικρό το κορίτσι. Παντρεύτηκαν όταν τελείωσε το σχολείο. Μετά έμαθα ότι έκαναν μωρό. Δεν τους είχα δει ως ζευγάρι, ποτέ».