Στην ελληνική αγορά προσφέρεται το νέο Opel Astra. Πλέον, το διάσημο, εμπορικά μοντέλο, διανύει την έκτη του γενιά, και σύμφωνα με τη φίρμα  εκφράζει άριστα τη Bold & Pure σχεδιαστική φιλοσοφία της μάρκας.Το νέο Astra σχεδιάστηκε, εξελίχθηκε και κατασκευάζεται με απόλυτη Γερμανική ακρίβεια στην έδρα της Opel, στο Rüsselsheim.

Η εξωτερική του εμφάνιση διακατέχεται από πιο καθαρές γραμμές, σε μινιμαλιστικό μοτίβο, ενώ ατραξιόν του μοντέλου είναι το νέο τεχνολογικό του υπόβαθρο, όπως το ψηφιακό cockpit Pure Panel,.

Το νέο Opel Astra μεταξύ άλλων εξοπλίζεται με το τελευταίας γενιάς σύστημα φωτισμού adaptive Intelli-Lux LED® Pixel Light, το οποίο διαθέτει 168 στοιχεία LED φέρει πολυάριθμα προηγμένα συστήματα υποστήριξης οδηγού, όπως σύστημα αναγνώρισης επικείμενης σύγκρουσης με αυτόματο φρενάρισμα έκτακτης ανάγκης, προειδοποίηση παρέκκλισης από τη λωρίδα κυκλοφορίας, αναγνώριση σημάτων οδικής κυκλοφορίας και σύστημα αναγνώρισης κόπωσης οδηγού, σύστημα ανίχνευσης πεζού.

Για πρώτη φορά, το νέο Astra εξηλεκτρίζεται. Συγκεκριμένα, προσφέρεται  σε plug-in υβριδική έκδοση ενώ, από το 2023 θα ενισχυθεί και από το αμιγώς ηλεκτρικό Astra-e. Οι αγοραστές μπορούν να το επιλέξουν, και από τους κινητήρες βενζίνης και diesel, που συνδυάζονται με 6-τάχυτο μηχανικό κιβώτιο χαμηλής τριβής και αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων.

Οι τιμές του, ξεκινούν για την εφαλτήρια έκδοση, Astra 1.2lt, 110 hp Start & Stop MT6 από €23.900.