Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, οι καταναλωτές που επισκέφθηκαν σήμερα τα καταστήματα Public στο Σύνταγμα, το Golden Hall και το Athens Metro Mall ήρθαν αντιμέτωποι με μια μεγάλη έκπληξη!

Αυτοψία της ιστοσελίδας tanea.gr ρίχνει φως στην υπόθεση, αποκαλύπτοντας τι ακριβώς ήταν αυτό που προκάλεσε τις συγκεκριμένες αντιδράσεις, και με ποιον τρόπο αναμένεται να επηρεάσει τις αγορές μας.

«Και σκουπάκι;;;;»

Φτάνοντας στον χώρο των Public του Συντάγματος, σε κάθε διάδρομο ακούγονταν ψίθυροι αλλά και δυνατές ξαφνιασμένες συζητήσεις. «Και σκουπάκι;», ρωτούσε ο ένας. «Ναι, στα Public», του απαντούσε ο άλλος. «Μα οδοντόβουρτσα;», επέμενε ο πρώτος. «Ναι σου λέω», έλεγε ανυπόμονα ο δεύτερος. «Ηλεκτρική;». «Ναι, στα Public!» Ήταν κάτι παραπάνω από προφανές πως όντως κάτι παράξενο συνέβαινε.

#naistapublic

Ξεπερνώντας την αρχική μας έκπληξη, καταλήξαμε να περιφερόμαστε στους διαδρόμους για να διαπιστώσουμε τα επίπεδα της αλλαγής. Εύκολα γινόταν σαφές ότι η κλασική ποικιλία και ποιότητα της αλυσίδας είχε βρει την εφαρμογή της και στη νέα κατηγορία προϊόντων. Βρήκαμε λύσεις για κάθε ανάγκη και κάθε προϋπολογισμό, από επώνυμες και αξιόπιστες εταιρείες, χωρίς να λείπουν και οι ντιζαϊνάτες επιλογές.

«Μα οδοντόβουρτσα;;;;;;»

Και επιπλέον 15-17/04 στα καταστήματα Public Συντάγματος, Golden Hall και Athens Metro Mall το Φ.Π.Α. είναι δώρο με κάθε αγορά μικροσυσκευών.

Το αποτέλεσμα; Μπαίνεις σε ένα κατάστημα Public για να αγοράσεις ένα βιβλίο, και καταλήγεις να φεύγεις και με ένα μπλέντερ! Γιατί ναι, όλα είναι στα Public.

Μάλιστα, αν και προς το παρόν μικροσυσκευές συναντάμε στα καταστήματα Public του Συντάγματος, του Athens Metro Mall και του Golden Hall, διασταυρωμένες πληροφορίες αναφέρουν ότι σύντομα σε κάθε κατάστημα Public θα βρίσκουμε… τα πάντα.