Στην εκπομπή MEGA Καλημέρα μίλησε ο Αλέξανδρος Ραζής, ο 24χρονος με καταγωγή από τη Χαλκιδική, ο οποίος κατάφερε να κερδίσει τους κριτές του X Factor με την ερμηνεία του και να περάσει στην επόμενη φάση!

Ο ίδιος καλλιεργεί ελιές, είναι ηλεκτρολόγος και ασχολείται με το τραγούδι. Η δήλωση συμμετοχής στο X Factor ήταν μια έκπληξη που του έκανε η αδελφή του!

Τελικά τραγουδώντας το «Μαζί σου» του Κωνσταντίνου Αργυρού, ο νεαρός Αλέξανδρος κατάφερε να αποσπάσει τρία «ναι» και να περάσει στην επόμενη φάση του talent show!

«Δε μου έδωσε “ναι” ο Χρήστος Μάστορας. Όταν μπήκα μέσα το άγχος ήταν μεγάλο. Όταν τραγούδησα με την κριτική που άκουσα νόμιζα ότι θα κοπώ. Δεν άκουγα καλά την ώρα που τραγουδούσα, για αυτό και δεν έδωσα αυτό που είμαι. Όταν πήρα το τρίτο “ναι” η Μαρίζα Ρίζου δεν το πίστευα», είπε ο Αλέξανδρος Ραζής μιλώντας στο MEGA Καλημέρα.

«Θέλω να πάρω με το μέρος μου και τον Χρήστο Μάστορα. Εγώ τραγουδάω σε διάφορα μαγαζιά στη Θεσσαλονίκη. Στο παιχνίδι υπάρχουν φοβερά ταλέντα, όλα τα παιδιά είναι πολύ καλά και ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος. Θα φανεί το τι θα γίνει», πρόσθεσε.