Προσπάθεια να αυτοτραυματιστεί, χτυπώντας το κεφάλι της στον τοίχο του κελιού που κρατείται στις φυλακές Κορυδαλλού, έκανε σύμφωνα με τον Alpha η Ρούλα Πισπιρίγκου.

Στις φυλακές αναμένεται να φτάσει εισαγγελέας.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, στο σωφρονιστικό ίδρυμα επικρατεί ένταση.

«Θερμή υποδοχή» στον Κορυδαλλό – Την απείλησαν συγκρατούμενές της

Υπενθυμίζεται πως η 33χρονη μεταφέρθηκε σε ειδικά διαμορφωμένο κελί και σε απομόνωση, προκειμένου να παρέχεται απόλυτη ασφάλεια, στις φυλακές Κορυδαλλού.

Η κατηγορούμενη για την ανθρωποκτονία της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας, μεταφέρθηκε γύρω στις 9 σήμερα το πρωί στις φυλακές Κορυδαλλού, ενώ συγκεντρωμένοι στο σημείο απειλούσαν να την λιντσάρουν και την αποδοκίμασαν.

Παρά τις προσπάθειες, τα μέτρα ασφαλείας από την Αστυνομία ήταν δρακόντεια και δεν υπήρξε κάποιο πρόβλημα.

Η 33χρονη οδηγήθηκε στο κελί της εν μέσω αποδοκιμασιών και ύβρεων από τις άλλες κρατούμενες των φυλακών, οι οποίες εκτόξευαν απειλές για τη ζωή της.

Σε ειδική πτέρυγα των γυναικείων φυλακών στον Κορυδαλλό

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Γενική Γραμματεία Αντεγκληματικής Πολιτικής, το κελί που διαμορφώθηκε ειδικά για την κράτηση της 33χρονης, βρίσκεται στην ειδική πτέρυγα των γυναικείων φυλακών, όπου κρατούνται και οι έγκλειστοι για εγκλήματα τρομοκρατίας, αλλά είναι ατομικό και σε πλήρη απομόνωση και θα προαυλίζεται μόνη της, προκειμένου να βρίσκεται σε απόλυτα ασφαλές περιβάλλον και θα μπορεί να βλέπει μόνο τον δικηγόρο της.

Οι φυλακές Κορυδαλλού επελέγησαν ακριβώς για τον λόγο ότι μπορούσε να διαμορφωθεί το ασφαλές περιβάλλον για την 33χρονη, καθώς οι κρατούμενες από τις φυλακές Ελαιώνα είχαν διαμηνύσει ότι θα της έκαναν κακό αν την μετέφεραν εκεί.

Είχε τάσεις αυτοτραυματισμού;

Την ίδια ώρα όλο και περισσότερες είναι οι μαρτυρίες που δείχνουν πως η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε τάσεις αυτοτραυματισμού.

Συγκεκριμένα ένας παλιός φίλος της 33χρονης μητέρας περιέγραψε ένα σοκαριστικό περιστατικό το οποίο σημειώθηκε σε γήπεδο κατά την διάρκεια αγώνα ποδοσφαίρου, ενώ η Ρούλα, όπως περιγράφει είχε δεσμό με έναν προηγούμενο σύντροφο.

«Σε αυτό το παιχνίδι έγινε ένα σκηνικό και αποφάνθηκε δύο ονόματα, που τυχαίνει να τους γνώριζε η ίδια και ο τότε σύντροφός της. Περισσότερο ο σύντροφός της, ήταν διαιτητής αγώνα» περιέγραψε στην εκπομπή Live News ο μάρτυρας και αποκάλυψε ότι η Ρούλα έκανε κακό στον εαυτό της χτυπώντας μόνη της το κεφάλι της σε ένα σίδερο:

«Πήγε μόνη της κάτω από την κερκίδα, χτυπιόταν σε ένα σίδερο το οποίο ήταν από τη σκαλωσιά που κράταγε την κερκίδα, χτυπιόταν με μανία πάνω στο σίδερο και με τα χέρια της χτυπούσε το πρόσωπό της και όταν πεταχτήκαμε δύο – τρία άτομα και της είπαμε “τι έχει συμβεί; τι έπαθες;” εκείνη απάντησε: “Τίποτα είμαι μια χαρά” και έτρεχε αίμα από το κεφάλι της» περιέγραψε και πρόσθεσε ότι στη συνέχεια, η ίδια προσπάθησε να πείσει τον τότε σύντροφό της ότι κάποιος άλλος της είχε κάνει κακό:

«Μετά ο σύντροφός της έψαχνε να δει ποιος τη χτύπησε, γιατί αυτή αποφάνθηκε ότι τα δύο ονόματα αυτά “σε υπερασπίστηκα στη φάση εκείνη και με χτύπησαν”, δηλαδή ήθελε πάντα να την λυπάται. Απλώς για να μην της φύγει και πίστευε ότι με αυτόν τον τρόπο θα τον κρατήσει» δήλωσε ο παλιός φίλος της μητέρας.

Μητέρα Ρούλας: Μπορούσε να κάνει κακό στον εαυτό της, αλλά όχι στα παιδιά της

Το ότι μπορούσε να κάνει κακό στον εαυτό της, αλλά όχι στα παιδιά της ανέφερε και η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου, Ελένη, μιλώντας στις «Αλήθειες με τη Ζήνα».

«Δεν το περίμενα, δεν το έβαζα στο μυαλό μου. Το παιδί μου είναι αθώο. Είναι το παιδί μου. Το ξέρω. Δεν έχει κάνει τίποτα», είπε χαρακτηριστικά.

«Ποτέ δεν γνωρίζαμε αυτή την ουσία. Η Ρούλα όταν άκουσε για αυτή την ουσία, πήγε να μπει στο κινητό της λίγο πριν τη συλλάβουν. Πέσαμε από τα σύννεφα. Της είπαν θα σε γυρίσουν στο σπίτι, και βρέθηκε κατηγορούμενη για αυτή την ουσία. Ποτέ δεν είχαμε ακούσει. Ιδιαίτερα η Ρούλα που ήξερε τα φάρμακα του παιδιού, δεν είχε ιδέα για αυτή την ουσία», είπε για την ουσία κεταμίνη.