Γνωστός στον χώρο της εμπορίας μεταχειρισμένων ανταλλακτικών είναι ο επιχειρηματίας Γιώργος Κυπαρίσσης που απήχθη έξω από το σπίτι του στην οδό Ξάνθου στο Ντράφι. Νωρίτερα, έγινε γνωστό ότι οι απαγωγείς του επιχειρηματία έχουν ήδη αποστείλει μήνυμα με το οποίο ζητούν λύτρα ύψους άνω του 1.000.000 ευρώ.

Αυτός είναι ο επιχειρηματίας που απήχθη

Ο επιχειρηματίας δεν φαίνεται να περίμενε ότι θα πέσει θύμα απαγωγής, καθώς πριν από την αρπαγή του έτρωγε σε εστιατόριο στο Ίλιον. Ο ίδιος ανέβασε το τελευταίο δείπνο του, στο Instagram, λίγες ώρες πριν την εξαφάνισή του.

Βέβαια, χρειάζεται να υπογραμμίσουμε ότι ο επιχειρηματίας, μαζί με τον αδερφό του, είχε καταγγείλει απόπειρα ληστείας αφού είχε δεχθεί επίθεση με πυροβολισμούς το 2020 στο κατάστημα με τα ανταλλακτικά που διατηρεί.

Ο επιχειρηματίας, σύμφωνα με πληροφορίες, διατηρεί καταστήματα στο Μενίδι και στην Ευκαρπία Θεσσαλονίκης.

Φωτογραφία από την επιχείρηση που διατηρεί ο απαχθέντας επιχειρηματίας

Πώς έγινε η απαγωγή

Ο επιχειρηματίας το βράδυ της Τρίτης έτρωγε σε εστιατόριο στο Ίλιον και γύρω στη μία μετά τα μεσάνυχτα μίλησε με φιλικό του πρόσωπο στο τηλέφωνο, χωρίς ωστόσο να έχει έχει γίνει γνωστό που βρισκόταν εκείνη την ώρα ο Γιώργος Κυπαρίσσης.

Η γυναίκα με την οποία ήταν στο τηλέφωνο φέρεται να τον άκουσε να φωνάζει βοήθεια. Εν συνεχεία, η ίδια κάλεσε φίλο του επιχειρηματία, ο οποίος ήταν αυτός που ειδοποίησε την Αστυνομία.

Η ΕΛ.ΑΣ εξετάζει και καμένα αυτοκίνητα που έχουν εντοπιστεί στη Δυτική Αττική, τα οποία ενδέχεται να χρησιμοποιήθηκαν (το ένα ή και τα δύο) για την αρπαγή του.

Η αστυνομική έρευνα που είναι σε εξέλιξη έχει επικεντρωθεί στο σπίτι του Γιώργου Κυπαρίσση που βρίσκεται στο Ντράφι της Πεντέλης, όπου ερευνάται η περιοχή αλλά και οι κάμερες ασφαλείας από παρακείμενες οικίες, ενώ λαμβάνονται και καταθέσεις από μάρτυρες.

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ από το MEGA