Στον Εισαγγελέα θα οδηγηθεί σε λίγη ώρα ο πρώην παρουσιαστής των Ράδιο Αρβύλα, Στάθης Παναγιωτόπουλος, ο οποίος πέρασε τη νύχτα στα κρατητήρια της αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης.

Ο παρουσιαστής που παραδόθηκε χθες Τετάρτη, έδωσε κατάθεση μόνο για την περίπτωση της γυναίκας η οποία τον κατήγγειλε έπειτα από παρότρυνση του δικηγόρου της Απόστολου Λύτρα, στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για δημοσίευση στο διαδίκτυο βίντεο με προσωπικές τους στιγμές, χωρίς τη συγκατάθεσή της.

Ο πρώην παρουσιαστής των Ράδιο Αρβύλα, παραδέχθηκε πως είχε αναρτήσει βίντεο της νεαρής στο διαδίκτυο, αλλά ισχυρίστηκε πως το κατέβασε μερικές ημέρες αργότερα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Alpha, στην κατάθεσή του στους αστυνομικούς της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος είπε: «Ανέβασα το συγκεκριμένο βίντεο το 2019. Είχα κάνει ένα κανάλι σε πλατφόρμα στο διαδίκτυο και ανέβασα αυτό το βίντεο. Σε λίγες μέρες, όμως, το κατέβασα».

«Κάποιος άλλος το έχει αναπαράξει» λέει για το βίντεο

«Δεν είναι δική μου ευθύνη το ότι το βίντεο συνεχίζει να υπάρχει. Δεν το έχω κάνει εγώ. Εγώ το είχα κατεβάσει, προφανώς κάποιος άλλος το έχει αναπαράξει» είπε, ειδικότερα.

Παράλληλα, δήλωσε «μετανιωμένος» για την πράξη του και ζήτησε «συγγνώμη» από την κοπέλα – αφορά τη δεύτερη μηνύτρια – αλλά επανέλαβε πως το βίντεο «δεν προέρχεται από εκείνον».

Ακόμα, σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό, εμφανίστηκε έκπληκτος από το πόσο μεγάλη διάστημα έχει λάβει χώρα το θέμα, όπως δηλώνει και η φράση του στις Αρχές: «Δεν καταλαβαίνω γιατί έχει γίνει τόσος μεγάλος ντόρος». Πλην της έκπληξης, όμως, φαινόταν και τρομαγμένος.

Μία ακόμη γυναίκα προσφεύγει σήμερα στις αρχές

Την ίδια ώρα, γίνεται γνωστό πως άλλη μία γυναίκα επικοινώνησε χθες με τις Αρχές ώστε να δηλώσει ότι θέλει να καταθέσει σχετικά με την υπόθεση. Αναμένεται να παρουσιαστεί σήμερα Πέμπτη και να πει όλα όσα γνωρίζει.

Όπως προκύπτει, είχε αναρτηθεί και ένα δικό της βίντεο στο διαδίκτυο. Όπως εξήγησε η ίδια, δεν έχει δει το βίντεο, αλλά το έκανε μία γνωστή της, που την ενημέρωσε.

Η εν λόγω γνωστή, μάλιστα, είναι η πρώτη γυναίκα που απευθύνθηκε στις Αρχές για να καταγγείλει τον Στάθη Παναγιωτόπουλο.