Στο αρχείο τέθηκε από την Οικονομική Εισαγγελία η δικογραφία για την υπόθεση της Folli-Follie στην οποία γινόταν αναφορά από τους κατηγορούμενους πρώην επικεφαλής της εταιρείας καθώς και υπάλληλο αυτής σε ονόματα πρώην υπουργών και βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ.

Η υπόθεση αφορούσε στην αναφορά των ονομάτων των κ.κ Αλέκου Φλαμπουράρη, Αλέξη Χαρίτση, Σταύρου Αραχωβίτη και Μάκη Μπαλαούρα, σε e-mail από τους πρώην επικεφαλής της Follie Follie Δημήτρη Κουτσολιούτσο και Τζώρτζη Κουτσολιούτσο καθώς και υπάλληλο της εταιρείας τους που περιλαμβάνονταν στο πόρισμα του διαχειριστικού ελέγχου από την εταιρεία η Price Water House Coopers. Στα εν λόγω e—mails ο υπάλληλος της εταιρείας αναφερόταν ονομαστικά στα παραπάνω στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ , ισχυριζόμενος ότι προσπαθούσαν να ευνοήσουν την διοίκηση της Follie Follie , ενώ είχε ήδη αποκαλυφθεί το σκάνδαλο με τους παραποιημένους ισολογισμούς.

Ωστόσο από την έρευνα που διενεργήθηκε δεν προέκυψε καμία απολύτως σχέση των αναφερόμενων πολιτικών προσώπων με την υπόθεση της Folli Follie και καμία απολύτως ένδειξη για την τέλεση οποιασδήποτε αξιόποινης πράξης και ως εκ τούτου η δικογραφία τέθηκε στο αρχείο με τη σφραγίδα του Οικονομικού Εισαγγελέα.

Ωστόσο, η Οικονομική Εισαγγελία απέστειλε αντίγραφα της δικογραφίας προς την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών προκειμένου να διερευνηθεί αν έχει τελεστεί από τους Μάκη Μπαλαούρα, τον υπάλληλο της εταιρείας και τους Δημήτρη και Τζώρτζη Κουτσολιούτσο το πλημμέλημα της «εμπορίας επιρροής- μεσάζοντος».

Υπενθυμίζεται ότι μετά τη δημοσιοποίηση των επίμαχων μηνυμάτων ηλεκτρονικής αλληλογραφίας από τον πρώην υπάλληλος της Folii Follie οι πρώην υπουργοί κατέθεσαν στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Βασίλειο Πλιώτα, επαναλαμβάνοντας ,όπως είχαν δηλώσει από την πρώτη στιγμή, πως δεν έχουν καμία σχέση με την υπόθεση και δεν γνωρίζουν τους ιδιοκτήτες της εν λόγω επιχείρησης.