Στον επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΚΙΝΑΛ φαίνεται πως κατέληξε ο νέος αρχηγός του Κινήματος, Νίκος Ανδρουλάκης.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας φαίνεται ότι αναλαμβάνει ο Μιχάλης Κατρίνης.

Ο Μιχάλης Κατρίνης έχει σωρευμένες κοινοβουλευτικές εμπειρίες κι έτσι αποτελεί «ασφαλή» λύση για τη θέση. Παράλληλα, ταιριάζει και στο ανανεωτικό αφήγημα του Νίκου Ανδρουλάκη.

Οι υπόλοιπες θέσεις – κλειδιά

Όσον αφορά τις άλλες καίριες θέσεις της ΚΟ, κατά πληροφορίες ο Κώστας Σκανδαλίδης αναμένεται να παραμείνει πρώτος Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος.

Για τη θέση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι θα οριστεί η Νάντια Γιαννακοπούλου, ενώ υπήρξαν επαφές και με τον Χάρη Καστανίδη.

Τέλος, γραμματέας της ΚΟ θα αναλάβει κατά πάσα πιθανότητα η Λίτσα Λιακούλη, που ήταν από τα πρόσωπα που στήριξαν με θέρμη τον Νίκο Ανδρουλάκη, ενώ πρόκειται να δημιουργηθεί και θέση αναπληρωτή γραμματέα της ΚΟ.

Ο κ. Ανδρουλάκης αναμένεται να ανακοινώσει τις αποφάσεις του στην πρώτη του ομιλία ως προέδρου στην ΚΟ της παράταξης, στις 4 το απόγευμα.