Από την Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου, ο Κωνσταντίνος Αργυρός και η Ελένη Φουρέιρα άνοιξαν τη σεζόν, στο ριζικά ανακαινισμένο χώρο του TEATRO Athens, με ένα πρόγραμμα γεμάτο ενέργεια, ρυθμό και αγαπημένες επιτυχίες. Οι δύο καλλιτέχνες, μάλιστα, συμπράττουν ξανά επί σκηνής ύστερα από αρκετά χρόνια.

Μαζί τους, ένα νέο πρόσωπο της ελληνικής δισκογραφίας, ο Γιώργος Κακοσαίος και ο DJ Anjelo.

Το «TEATRO Athens» παρουσιάζει το πιο σύγχρονο concept διασκέδασης στη νυχτερινή Αθήνα σηματοδοτώντας μια νέα εποχή στη ψυχαγωγία.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός και η Ελένη Φουρέιρα, ύστερα από αρκετά χρόνια, συναντιούνται ξανά επί σκηνής στο ριζικά ανακαινισμένο χώρο του θρυλικού «TEATRO Athens» για να παρουσιάσουν στο κοινό ένα πρόγραμμα γεμάτο ενέργεια , ρυθμό και επιτυχίες.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός  άκρως εντυπωσιακός λάμπει στην σκηνή τόσο με την μοναδική λαϊκή ερμηνεία του ερμηνευτικά, τόσο και με την σκηνική του παρουσία.

Οι επιτυχίες του πολλές και οι καλεσμένοι του μάλιστα τον αντάμειψαν με πλήθος από λουλούδια, που έκαναν τον γύρο των social media.

«Τελικά» κατάφερε ξανά να μαγέψει με τις επιτυχίες του μέχρι τα «Ξημερώματα».

Η εκρηκτική Ελένη Φουρέιρα, η βασίλισσα της Ευρώπης, σε άλλο ένα δυνατό perfomance ξεσηκώνει το κοινό με τον δικό της μοναδικό τρόπο.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια εμφανίστηκε πιο sexy από ποτέ στην πρεμιέρα του νυχτερινού κέντρου αποζημιώνοντας τους θαυμαστές της που είχαν καιρό να την απολαύσουν ζωντανά στη σκηνή.

Το «θηλυκό» σήκωσε «αεράκι» και κανείς δεν μπορεί να πάρει τα μάτια του από πάνω της.

Μια άρτια παραγωγή, βασισμένη σε πρότυπα της διεθνούς μουσικής σκηνής, με εντυπωσιακά σκηνικά, σύγχρονη αισθητική και προσεγμένη φιλοξενία!

Το TEATRO Athens προτείνει στο αθηναϊκό κοινό ένα σύγχρονο concept διασκέδασης στα πρότυπα διεθνών μουσικών σκηνών, με εντυπωσιακά σκηνικά και προσεγμένη φιλοξενία. Μην παραλείψετε να δοκιμάσετε το μενού του sushi bar με παραλλαγές αγαπημένων κλασικών cocktails που ετοιμάζουν και σερβίρουν έμπειροι bartenders.

Ιnfo

TEATRO ATHENS

www.teatroathens.gr

Κάθε Παρασκευή & Σάββατο

Λ. Ποσειδώνος 26-28 , Καλλιθέα

Τηλ. Κρατήσεων: 2109400726 & 2109400727

*Η είσοδος στον χώρο γίνεται υποχρεωτικά με την επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης. Όλο το προσωπικό του «TEATRO Athens» είναι πλήρως εμβολιασμένο για την προστασία της δημόσιας υγείας.