Τα τελευταία 20 χρόνια βρίσκεται στο μικροσκόπιο της επιστήμης καθώς διακρίνεται για τις ευεργετικές του ιδιότητες που συμβάλλουν στην καλή υγεία και τη στήριξη του ανοσοποιητικού συστήματος.  Η ισχυρή αντιοξειδωτική δράση του φυτού οφείλεται κυρίως στην υψηλή περιεκτικότητά του σε πολυφαινόλες.  Τα ευρήματα κλινικής μελέτης που έγινε σε 160 ασθενείς έδειξαν την επικουρική δράση του κίστου στην υποστήριξη του ανοσοποιητικού συστήματος έναντι εποχικών ιογενών και βακτηριακών λοιμώξεων, καθώς και στη βελτίωση των συμπτωμάτων τους.

H ενίσχυση της φυσιολογικής λειτουργίας του ανοσοποιητικού συστήματος αποτελεί έναν πολύτιμο σύμμαχο του οργανισμού στην αντιμετώπιση των εποχικών λοιμώξεων. Είναι συνεπώς σημαντική η ενδυνάμωσή του για την αποτελεσματικότερη προστασία μας από επιβλαβείς παράγοντες.

.

almora PLUS® CISTUS Ισχυρό ανοσοποιητικό… εκ φύσεως!

Η ELPEN, με γνώμονα τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ανθρώπων και αναγνωρίζοντάς την ανάγκη τους για τη διατήρηση ενός ισχυρού ανοσοποιητικού συστήματος, επέλεξε τον κίστο (Cistus creticus) ως βασικό συστατικό για να δημιουργήσει τη νέα σειρά almora PLUS® CISTUS. Συνδύασε τον κίστο με ειδικά επιλεγμένα συστατικά για να ενισχύσει ακόμη περισσότερο τη δράση του στο ανοσοποιητικό σύστημα.

Η σειρά almora PLUS® CISTUS αποτελείτε από:

  • Το ΝΕΟ almora PLUS® CISTUS PROTECT για 3πλή προστασία του ανοσοποιητικού.

Περιέχει στη σύνθεσή του Κίστο (εκχύλισμα Cistus creticus), Ψευδάργυρο και Βιταμίνη D.

  • Το ήδη γνωστό almora PLUS® CISTUS COMPLEX για Τόνωση & Ενίσχυση της φυσιολογικής λειτουργίας του ανοσοποιητικού. Με Κίστο (εκχύλισμα Cistus creticus), Ψευδάργυρο, Σελήνιο και Βασιλικό πολτό.
  • To NEO almora PLUS® CISTUS THROAT SPRAY για την ανακούφιση του ερεθισμένου λαιμού.

Με τον μοναδικό συνδυασμό των φυσικών και αντιοξειδωτικών συστατικών Κίστος (Cistus creticus), Υαλουρονικό νάτριο, Isatis indigotica, Hippophaes Rhamnoides και Φυσικό μέλι.

Μάθετε περισσότερα στο www.almoraplus.gr