Έχετε σκεφτεί πόσες μικρές ή και μεγάλες αγορές πραγματοποιείτε καθημερινά;

Από τον καφέ που παίρνετε πηγαίνοντας στη δουλειά και το εισιτήριο που βγάζετε για το λεωφορείο ή τη βενζίνη που βάζετε στο αυτοκίνητο, μέχρι τα ψώνια σας στο super market ή ένα δείπνο με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, όλα αποτελούν αγορές που πραγματοποιείτε με σκοπό να ικανοποιήσετε τις καθημερινές σας ανάγκες.

Η Εθνική Τράπεζα γνωρίζει καλά πόσο σημαντική είναι η καθεμιά από αυτές τις μικρές καθημερινές ανάγκες και σας επιβραβεύει για όλες τις αγορές που πραγματοποιούμε!

Ακόμη και το μικρότερο ποσό που καταβάλλουμε με μια χρεωστική, πιστωτική ή προπληρωμένη κάρτα Mastercard μεταφράζεται πλέον και με μια συμμετοχή σε έξι συνεχόμενες εβδομαδιαίες κληρώσεις.

Κάθε εβδομάδα, θα πραγματοποιείται μια κλήρωση από την οποία θα αναδεικνύονται:

-100 τυχεροί που θα κερδίζουν 100€

-5 υπερτυχεροί που θα κερδίζουν 1.000€

Και όποιο ποσό και αν κερδίσουμε, θα εμφανιστεί στον λογαριασμό go4more πόντων που διατηρούμε στην Εθνική Τράπεζα.

Ένα δίκτυο για κάθε μας ανάγκη

Όπως ήδη γνωρίζετε, μπορούμε να εξαργυρώσουμε τους go4more πόντους μας με όποιον τρόπο επιθυμούμε, στο εκτεταμένο δίκτυο συνεργαζόμενων επιχειρήσεων του προγράμματος επιβράβευσης της Εθνικής  Τράπεζας – δηλαδή συνολικά σε περισσότερα από 7.500 σημεία σε όλη την Ελλάδα.

Αυτό σημαίνει ότι οι go4more πόντοι μας μπορούν να εξαργυρωθούν στις αγορές σας σε σουπερμάρκετ, πρατήρια καυσίμων, εστιατόρια, καταστήματα ηλεκτρικών ειδών, ειδών ένδυσης και ειδών σπιτιού.

Τώρα λοιπόν, μπορούμε να αποκτήσουμε όσα χρειαζόμαστε καθημερινά χρησιμοποιώντας τις κάρτες Mastercard της Εθνικής Τράπεζας, καθώς κάθε μας αγορά θα μας φέρνει ακόμα πιο κοντά σε έως και 1.000€ κάθε εβδομάδα.

Μάθετε περισσότερα για το πρόγραμμα επιβράβευσης της Εθνικής Τράπεζας εδώ.