Η οικογένεια του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου δεν θα διεκδικήσει την επιμέλεια της μικρής Λυδίας τόνισε στο Χαμογέλα και Πάλι ο δικηγόρος του συζυγοκτόνου, Αλέξανδρος Παπαϊωανννίδης.

«Η διάθεση της οικογένειας του εντολέα μου δεν είναι να μπει σε οποιαδήποτε διεκδίκηση ή διαμάχη. Αναμένει την απόφαση του δικαστηρίου. Θεωρώ ότι οι όροι θα είναι πάνω κάτω αυτοί που ισχύουν σήμερα και οι οποίοι τηρούνται ευλαβικά. Δημιουργήθηκε γέφυρα μεταξύ των δύο οικογενειών για να είναι καλό το κλίμα για το παιδί κυρίως» σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Παπαϊωαννίδης.

Ακόμα, όπως είπε, οι γονείς του θύματος και του συζυγοκτόνου έχουν συχνή επικοινωνία, με τους τελευταίους μάλιστα να μένουν στην Αλόννησο πλέον. «Και οι γονείς του εντολέα μετακόμισαν στο νησί για ένα διάστημα για να είναι κοντά και να παρέχουν την οποιαδήποτε βοήθεια και στην άλλη οικογένεια που θα μεγαλώσει το παιδί» πρόσθεσε.

Τέλος, όσον αφορά στα της έρευνας, είπε ότι αναμένονται οι άρσεις του τηλεφωνικού και του τραπεζικού απορρήτου του συζυγοκτόνου, αλλά και οι απαντήσεις από εταιρεία στην Κίνα για να διαπιστωθεί πότε έκλεισε η κάμερα την βραδιά του εγκλήματος.