Σήμερα, αναμένεται να απολογηθεί ενώπιον του ανακριτή για διακίνηση ναρκωτικών το μοντέλο, μετά τη νέα προθεσμία που ζήτησε από τον δικαστικό λειτουργό.

Η 31χρονη κοπέλα εξακολουθεί να επιμένει πως είναι αθώα. Εκείνο που θα ισχυριστεί σήμερα στην απολογία της είναι ότι κάποιος πείραξε το λογισμικό του πολυτελούς αυτοκινήτου της.

Η πραγματογνωμοσύνη σχετικά με το εάν πείραξε κάποιος τον «εγκέφαλο» του αυτοκινήτου της θα γίνει από ειδικό εμπειρογνώμονα.

Επίσης, αναμένονται τα αποτελέσματα DNA που θα αποδείξουν εάν υπάρχουν αποτυπώματα της 31χρονης πάνω στα σακουλάκια με ναρκωτικά.

Τι είχε συμβεί

Η 31 ετών κοπέλα συνελήφθη το βράδυ του περασμένου Σαββάτου στη Γλυφάδα, καθώς κατά τον έλεγχο των αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ , βρέθηκαν 35 γραμμάρια κοκαΐνης σε φιξάκια, κάτω από το κάθισμα του αυτοκινήτου της.

Η ίδια στην κατάθεσή της στους αστυνομικούς ισχυρίστηκε ότι δεν γνώριζε τίποτα για την κοκαΐνη και δεν μπορεί να δικαιολογήσει πώς βρέθηκαν οι ναρκωτικές ουσίες κάτω από το κάθισμα του αυτοκινήτου της που είναι ιδιοκτησίας της.

Υπενθυμίζεται ότι σε δήλωσή του ο συνήγορός της Ανδρέας Θεοδωρόπουλος αναφέρει: «Δηλώνουμε απερίφραστα ότι η κατηγορία είναι κατασκευασμένη και δηλώνει και είναι αθώα. Θα αποδειχθεί από την ανάκριση ότι όλη αυτή η υπόθεση έχει κατασκευαστεί από εχθρική πλευρά, αρκετές πλευρές ήθελαν την συγκεκριμένη εντολέα μου να έχει αυτήν την κατηγορία εις βάρος της και για αυτό το λόγο υπάρχουν και προειδοποιητικά μηνύματα ένα-ενάμιση μήνα πριν ότι θα καταστραφεί η ζωή της θα καταστραφεί το παιδί της και η ίδια».