Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε το πρωί του Σαββάτου ο 40χρονος που δολοφόνησε τη γυναίκα του στη Δάφνη και στη συνέχεια παραδόθηκε στο αστυνομικό τμήμα.

Οπως ο ίδιος ομολόγησε στους αστυνομικούς, μαχαίρωσε πάνω στο κρεβάτι την 31χρονη σύζυγό του επιχειρώντας να αποδώσει τη στυγερή δολοφονία στη «ζήλεια του».

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ζευγάρι τσακωνόταν συχνά, ενώ ο δολοφόνος χτυπούσε βάναυσα το κορίτσι το οποίο τελευταία είχε κλειστεί στο σπίτι και ήταν εξαφανισμένη από τη γειτονιά.

Ο 40χρονος χρησιμοποιώντας ένα μαχαίρι σκότωσε την 31χρονη γυναίκα του μετά από έντονο καυγά… Μετά το στυγερό έγκλημα πήγε στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής και ομολόγησε την πράξη του.

«Σκότωσα τη γυναίκα μου, μέσα στο διαμέρισμα που μέναμε. Τη ζήλευα παράφορα». Οι αστυνομικοί μαζί με τον 40χρονο δράστη έφτασαν στο διαμέρισμα του 3ου ορόφου και εντόπισαν σε μια λίμνη αίματος στο υπνοδωμάτιο την 31χρονη νεκρή πάνω στο κρεβάτι της.

Το ζευγάρι διέθετε ψητοπωλείο στην περιοχή. Μάλιστα όπως αναφέρουν άνθρωποι που τους γνώριζαν και εκεί οι καυγάδες τους ήταν έντονοι…Η 31χρονη αφήνει πίσω της ένα αγοράκι μόλις 11 ετών…

Πρόκειται για την έκτη γυναικοκτονία στην Ελλάδα από την αρχή του έτους, ενώ πρόκειται για τη δεύτερη δολοφονία γυναίκας μέσα σε έναν μήνα.