Με ασθενοφόρο αποχώρησε από το Γκραν Πρι του Σίλβερστοουν ο Μαξ Φερστάπεν! Ο Ολλανδός πιλότος της Red Bull Racing συγκρούστηκε με τον Λιούις Χάμιλτον και προσέκρουσε στα προστατευτικά λάστιχα με αποτέλεσμα το μονοθέσιό του να γίνει… θρύψαλα.
Ο Φερστάπεν ωστόσο είναι καλά στην υγεία του και θα μεταβεί στο πλησιέστερο νοσοκομείο για προληπτικές εξετάσεις.
Μάλιστα οι αγωνοδίκες, αφού κοίταξαν πολλές φορές το βίντεο του ατυχήματος, έκριναν πως ο Λιούις Χάμιλτον είχε υπαιτιότητα για το ατύχημα με τον Φερστάπεν και τον τιμώρησαν με ποινή δέκα δευτερολέπτων, καθώς δεν επιτρέπεται να πλησιάσει τόσο πολύ ένα μονοθέσιο από την εσωτερική της στροφής, διότι αυξάνονται οι πιθανότητες να προκληθεί ατύχημα όπως και έγινε. Η ποινή στον Χάμιλτον μπορεί να του στοιχίσει σε βαθμούς μετά το τέλος του Γκραν Πρι.
- Συγκλονιστική αποκάλυψη Θεοφάνους: «Ο γιος μου ήταν στο πανεπιστήμιο που έγινε το μακελειό στην Αμερική»
- Ιράν: Εικόνες σοκ με σορούς διαδηλωτών σε μαύρες σακούλες – Με το χέρι στη σκανδάλη οι ΗΠΑ, ο χάρτης της εξέγερσης
- Πάτρα: «Θρίλερ» με την εξαφάνιση της 16χρονης Λόρας – Στο «μικροσκόπιο» social media και κινητό, τι αναφέρουν μάρτυρες







