Μάρτυρες ενός πρωτοφανούς σκηνικού, έγιναν πριν λίγες μέρες αστυνομικοί του Β’ Αστυνομικού Τμήματος Ηρακλείου Κρήτης: Ένας κύριος πήγε στο τμήμα, μαζί με τον 17χρονο ανιψιό του, τον οποίο κατήγγειλε ότι διέπραξε κλοπή.

Σύμφωνα με το creta24.gr, o ανήλικος έκλεψε το αυτοκίνητο του θείου του και μαζί με ακόμη δύο άτομα κινήθηκαν σε κοντινή απόσταση από την περιοχή όπου διαμένει ο ανήλικος, σε μια προσπάθεια να κλέψουν.

Σύμφωνα με την αστυνομία, αφαίρεσαν από άλλο Ι.Χ αυτοκίνητο ένα σακίδιο το οποίο περιείχε το χρηματικό ποσό των 950 ευρώ και διάφορα έγγραφα.

Φεύγοντας από το σημείο έγιναν αντιληπτοί, ενώ κατά πληροφορίες, αυτόπτες μάρτυρες κατάφεραν να συγκρατήσουν τα στοιχεία του κλεμμένου οχήματος που χρησιμοποίησαν τα τρία άτομα.

Όταν αστυνομικοί έφτασαν στην ταυτότητα του κατόχου του οχήματος, ο τελευταίος «έπεσε από τα σύννεφα», λέγοντας ότι εκείνος δεν είχε χρησιμοποιήσει το αυτοκίνητο.

Αναζητώντας ποιο μπορεί να ήταν το τελευταίο άτομο που έκανε χρήση του αυτοκινήτου, ο κάτοχός του κατάλαβε ότι ο ανήλικος ανιψιός του το είχε πάρει χωρίς εκείνος να το γνωρίζει.

Τον οδήγησε στο αστυνομικό τμήμα, όπου εκεί ο νεαρός φέρεται να παραδέχτηκε την κλοπή και να είπε ότι τον παρακίνησαν να το κάνει οι άλλοι δύο συνεργοί του.